Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Birlik ve beraberlik içerisindeyiz” – Kocatepe Gazetesi

Spor Toto 3. Lig
“Birlik ve beraberlik içerisindeyiz”

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta lider olarak şampiyonluğa koşan AFJET Afyonspor evinde ağırladığı Muğlaspor’u 3-0 mağlup etti. Maçın hemen ardından yapılan basın toplantısına katılan AFJET Afyonspor Sportif Direktörü İbrahim Çelik, Muğlaspor maçının son düdüğü ile Maltepe maçının hazırlıklarının başladığına dikkat çekti. Sportif Direktör İbrahim Çelik, “Bu içeride oynadığımız ve kazandığımız 40. galibiyet maçı oldu. Bizim için ne içeride ne de dışarı da hiçbir maçın farkı yok biz teknik ekip olarak futbolcu arkadaşlarımıza her maçımızın tek tek olduğunu ifade ediyoruz. Bu hafta Muğlaspor maçımız vardı, son düdüğü çaldı ve Maltepe maçı var ve şu anda oynamaya başladı arkadaşlarımız. Yorgunluğumuz var bugün dinleneceğiz. Biz şu an itibarı ile birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek ve her kim ne yaparsa yapsın şampiyonluktan başka bir düşüncemiz yok. Sezon başından itibaren kenetlenmiş, birlik ve beraberlik içinde olan çok güzel bir aile ortamımız var. Gerçekten büyük bir aileyiz. Şehrimiz gelişiyor, kulübümüz gelişiyor, spor şehri olma adına çok güzel gelişmeler yaşanıyor” dedi.
12’İNCİ ADAM
OLMAZSA OLMAZ
Kendisine koreografi ve cezalı duruma düşme durumu sorulan Çelik, “Öncelikle koreografi çok güzeldi. Merdiven boşluklarına dikkat etmedik koreografiyi gördüğümüz için. Bildiğiniz üzere Süper Lig’de çok güzel koreografiler oluyor eğer bundan ceza gelecekse taşkınlık yok, küfür yok. Taraftarlarımızda çok güzel ilerlemeler var, onlarsız olmaz 12. adam olarak her zaman desteklerini aldık daha çok desteklerini de hissetmek istiyoruz. Şehir olarak inşallah birlik ve beraberlik içerisinde şampiyonluk ipini göğüslemek istiyoruz ve gemiyi limana sağ salim yanaştırmak istiyoruz” ifadesine yer verdi.

 

“Afyonspor’un ön hatları çok iyi”

 

İlk golden sonra oyunu biraz riske etmek istediklerini belirten Muğlaspor
Teknik Direktör Cem Cambaz, ileriye dönük oynadıklarında Afyonspor’un
 ileri hattının çok başarılı olduğunu ve karşı koyamadıklarını aktardı

 

AFJET Afyonspor’a mağlup olduktan sonra basın mensuplarının karşısına geçen Muğlaspor Teknik Direktörü Cem Cambaz maçı ve oynadıkları futbolu değerlendirdi. Teknik Adam Cambaz, “Öncelikle Afyonspor’u tebrik ediyorum. Gerçekten bugün de iyi oynadılar. Bize gelindiğinde maçın ilk 15-20 dakikasında oyunu tutmayı denedik gerçekten tutmayı bir ara başarmıştık. Fakat çok uzaktan iyi bir gol oldu. Ondan sonra oyunu biraz daha riske ederek Afyon’da gol atmak için hamleler yapınca arka alan açık kaldı ve Afyonspor’un ön hatları da hareketli bir takım. Şöyle bakıldığında Muğlaspor olarak ligde iyi oyun oynamaya çalışıyoruz. Gerçekten sezonun İkinci yarısında yakaladığımız bir çıkış söz konusu. Biz bu trendi devam ettirmek istiyorduk ligin sonuna kadar. Çünkü takım aldığımızda çok aşağılarda idi, daha sonra daha yukarılara oynadık. İkinci devre özellikle takımımın oynadığı oyundan daha çok memnunum. Daha çok gol pozisyonlarına girdik 3-0 bitti. Afyonspor’u tebrik ediyorum. Bundan sonra iki takıma da maçlarında başarılar diliyorum” dedi.

 

“Taraftarımıza ve şehrimize layık olmaya çalışıyoruz”

 

AFJET Afyonsporlu başarılı futbolcu Yasin Yener maçtan sonra basın mensuplarının
karşısına geçti. Sosyal medyada Fatih Şerifoğlu ile birlikte yayınlanan fotoğrafa ve
gelecek sezon Fatih’in Sakaryaspor’da oynayacağı iddialarına cevap verdi. Maçı
değerlendiren Yener, taraftara ve şehre layık olmaya çalıştıklarına dikkat çekti

 

Muğlaspor galibiyeti sonrasında basın mensuplarının karşısına geçen AFJET Afyonspor’un başarılı sol ayağı Yasin Yener, hem maçı değerlendirdi hem de Fatih Şerifolğu ile birlikte sosyal medyada yayınlanan fotoğrafı hakkında çıkan söylentilere cevap verdi.
Taraftara ve şehre layık olmaya çalıştıklarını aktaran AFJET Afyonspor’un başarılı oyuncusu Yasin Yener, “Biz sezon başından bu yana müthiş bir oluşum yakaladık burada. Bizim için şu an Maltepe maçı başladı. Biz hiçbir zaman uzun vadeli plân yapmıyoruz. Tek tek gidiyoruz, önümüzdeki tek maça konsantre oluyoruz. Uzun vadede zaten geldiğimiz nokta belli birinci sıradayız çok şükür. Aylardır ilk sırayı bırakmıyoruz, bırakmayacağız da. Taraftarımız ve şehrimize layık olmaya çalışıyoruz. Çok güçlü bir yönetimimiz var, düzen var, ahlaki değerleri inanılmaz derecede yukarıda olan ekip söz konusu. Teknik heyeti, yönetimi ve oyuncuları ile müthiş bir oluşum içerisindeyiz. Bu şehir daha üst seviyeleri hak ediyor, basamak basamak ilerleyerek inşallah şehrimize şampiyonluğu getireceğiz” dedi.
“KULÜP GÖNDERMEZSE
FATİH GİTMEZ”
Golcü oyuncu Fatih Şerifoğlu’nun ve kendisinin yer aldığı fotoğrafın Sakaryaspor’la alakalı olarak sosyal medyaya yansıması ve önümüzdeki sezonda Sakaryaspor’a gitmelerini belirttikleri söylentileri sorulan başarılı oyuncu Yasin Yener, “Benim ve Fatih’in sosyal hesaplarına bakabilirsiniz. AFJET Afyonspor’dan başka bir şey göremezsiniz. Şunu bilmeniz lâzım spor dostluk, kardeşlik ve barış üzerine kuruludur. Bizim taraftarlarımızı biz çok iyi anlıyoruz. Biz onlardan çok çok istiyoruz şampiyonluğu, bizim onlara olan sevgimiz tartışılmaz. Hepsi ile her geldiklerinde fotoğraf çekiniyoruz, konuşuyoruz hiçbir sıkıntı olmaz. O gün o fotoğraf karesinde olan isimleri de sayayım ben size; ben, Ömer Çelik, Murathan ve Fatih dışarıda kahve içiyorduk. Adamlar kafede yanımıza geldiler, fotoğraf çekinmek istediklerini rica ettiler. Bizler de hep beraber dört kişi fotoğraf çektirdik. Hatta Fatih ile olan kısmını kesip koymuşlar bu kişisel bir olay değil. Tabii ki adamlar iyi oyuncuları kendi kulüplerinde görmek istiyorlar. Kaldı ki fotoğrafın altına yorum yapan kişilerin ne bir yönetici vasfı var, ne de bir yetkisi. Sadece bir taraftar. Şunun bilinmesini istiyorum, bu takımda Fatih Şerifoğlu’nun en yakın arkadaşı benimdir. Fatih bu kulüpte inanılmaz mutlu. Fatih Şerifoğlu’nu bu kulüp göndermediği sürece Fatih Şerifoğlu bu kulüpten ayrılmaz. Biz burada çok mutluyuz. Bizi sahada yenemeyenler, takımı sosyal medyada karıştırmak isteyebilirler taraftarlarımıza uyarıda bulunmak istiyorum bu tür durumlara eyyam vermesinler” ifadesine yer verdi.

Taraftardan ilk koreografi

 

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor’un taraftarları takımın Muğlaspor’u konuk ettiği maçın başında yaptıkları ilk koreografi ile dikkat çekti

AFJET Afyonspor’un Muğlaspor’u konuk ettiği maçın öncesinde yapılan uzun ve hummalı çalışma Afyonspor taraftarları koreografi yaptı. Bu sezon ilk kez yapılan koreografide mor ve beyaz renklerin olduğu kartonlar önceden koltuklara bırakıldı. Sonrasında takımın sahaya çıktığı anda taraftarlar müzik eşliğinde kartonları kaldırdı. Mor renklerin içinde yer alan Grup AFYOK da açtığı pankartla dikkat çekti. AFYOK’un açtığı pankartta ise “İstanbul Saltanatına Değil, Şehrimizin Varlığına İnanıyoruz” ifadesine yer verildi. Afyonkarahisar tribünlerinde görülmek istenen bu görüntüler izleyen herkesi etkiledi.

 

Jetler ve Muğla’dan
otizme özel pankart

 

Muğlaspor’la birlikte AFJET Afyonspor Dünya Otizm Farkındalık Günü nedeniyle otizmli çocuklar ile el ele sahaya çıktı

 

AFJET Afyonspor’un Muğlaspor’u konuk ettiği maç için sahaya çıkan iki takım da birlikte anlamlı bir harekette bulundu. Otizmli çocuklarla birlikte hazırlanan pankart eşliğinde iki ekip sahaya el ele çıktı. Çocukları yanlarına alan başarılı futbolcuların taşıdıkları pankartta ise “Otizmin Yanındayım, Otizmlilerin Yanındayım” ifadesine yer verildi.

 

 

Taraftar sayısı artıyor

 

Son haftalara gelinen bugünlerde AFJET Afyonspor’un taraftar sayısı da dikkat çekiyor. Kendi evinde Muğlaspor’u konuk eden Afyonspor bu hafta 10 binden fazla seyirciye karşı oynadı. Seyircilerin maçın başından sonuna kadar çeşitli slogan ve marşlarla desteklediği Afyonspor’da sahada başarılı bir performans sergiledi. Seyirciler maça başlamadan yaptıkları koreografi ile başladıkları etkinliklere slogan ve marşlarla devam etti. Meksika dalgası olarak bilenen tribün hareketini de defalarca başarılı bir şekilde gerçekleştiren seyirciler en son galibiyet sevincinde oyuncularla birlikte “Pınarbaşı” oynayarak tamamladı.

Galibiyeti oynayarak kutladılar

 

Maçı galibiyetle tamamlayan AFJET Afyonsporlu oyuncular maçın sonunda stat çalışanlarından
istedikleri oyun havası ile yorgunluk attı

 

Muğlaspor’u 3-0’lık skorla mağlup eden AFJET Afyonsporlu oyuncular maçın sonunda oyun havası eşliğinde oynayarak yorgunluk attı. Seyircilerin önüne gelerek bir süre onlarla galibiyeti kutlayan Afyonsporlu oyuncular ardından stat çalışanlarından oyun havası çalmalarını istedi. Çalan müzik eşliğinde sırayla oynayan Afyonsporlu oyuncular galibiyeti kutladı.

 

 

“Birlik ve beraberlik içerisindeyiz” – Kocatepe Gazetesi

Spor Toto 3. Lig
“Birlik ve beraberlik içerisindeyiz”

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta lider olarak şampiyonluğa koşan AFJET Afyonspor evinde ağırladığı Muğlaspor’u 3-0 mağlup etti. Maçın hemen ardından yapılan basın toplantısına katılan AFJET Afyonspor Sportif Direktörü İbrahim Çelik, Muğlaspor maçının son düdüğü ile Maltepe maçının hazırlıklarının başladığına dikkat çekti. Sportif Direktör İbrahim Çelik, “Bu içeride oynadığımız ve kazandığımız 40. galibiyet maçı oldu. Bizim için ne içeride ne de dışarı da hiçbir maçın farkı yok biz teknik ekip olarak futbolcu arkadaşlarımıza her maçımızın tek tek olduğunu ifade ediyoruz. Bu hafta Muğlaspor maçımız vardı, son düdüğü çaldı ve Maltepe maçı var ve şu anda oynamaya başladı arkadaşlarımız. Yorgunluğumuz var bugün dinleneceğiz. Biz şu an itibarı ile birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek ve her kim ne yaparsa yapsın şampiyonluktan başka bir düşüncemiz yok. Sezon başından itibaren kenetlenmiş, birlik ve beraberlik içinde olan çok güzel bir aile ortamımız var. Gerçekten büyük bir aileyiz. Şehrimiz gelişiyor, kulübümüz gelişiyor, spor şehri olma adına çok güzel gelişmeler yaşanıyor” dedi.
12’İNCİ ADAM
OLMAZSA OLMAZ
Kendisine koreografi ve cezalı duruma düşme durumu sorulan Çelik, “Öncelikle koreografi çok güzeldi. Merdiven boşluklarına dikkat etmedik koreografiyi gördüğümüz için. Bildiğiniz üzere Süper Lig’de çok güzel koreografiler oluyor eğer bundan ceza gelecekse taşkınlık yok, küfür yok. Taraftarlarımızda çok güzel ilerlemeler var, onlarsız olmaz 12. adam olarak her zaman desteklerini aldık daha çok desteklerini de hissetmek istiyoruz. Şehir olarak inşallah birlik ve beraberlik içerisinde şampiyonluk ipini göğüslemek istiyoruz ve gemiyi limana sağ salim yanaştırmak istiyoruz” ifadesine yer verdi.

 

“Afyonspor’un ön hatları çok iyi”

 

İlk golden sonra oyunu biraz riske etmek istediklerini belirten Muğlaspor
Teknik Direktör Cem Cambaz, ileriye dönük oynadıklarında Afyonspor’un
 ileri hattının çok başarılı olduğunu ve karşı koyamadıklarını aktardı

 

AFJET Afyonspor’a mağlup olduktan sonra basın mensuplarının karşısına geçen Muğlaspor Teknik Direktörü Cem Cambaz maçı ve oynadıkları futbolu değerlendirdi. Teknik Adam Cambaz, “Öncelikle Afyonspor’u tebrik ediyorum. Gerçekten bugün de iyi oynadılar. Bize gelindiğinde maçın ilk 15-20 dakikasında oyunu tutmayı denedik gerçekten tutmayı bir ara başarmıştık. Fakat çok uzaktan iyi bir gol oldu. Ondan sonra oyunu biraz daha riske ederek Afyon’da gol atmak için hamleler yapınca arka alan açık kaldı ve Afyonspor’un ön hatları da hareketli bir takım. Şöyle bakıldığında Muğlaspor olarak ligde iyi oyun oynamaya çalışıyoruz. Gerçekten sezonun İkinci yarısında yakaladığımız bir çıkış söz konusu. Biz bu trendi devam ettirmek istiyorduk ligin sonuna kadar. Çünkü takım aldığımızda çok aşağılarda idi, daha sonra daha yukarılara oynadık. İkinci devre özellikle takımımın oynadığı oyundan daha çok memnunum. Daha çok gol pozisyonlarına girdik 3-0 bitti. Afyonspor’u tebrik ediyorum. Bundan sonra iki takıma da maçlarında başarılar diliyorum” dedi.

 

“Taraftarımıza ve şehrimize layık olmaya çalışıyoruz”

 

AFJET Afyonsporlu başarılı futbolcu Yasin Yener maçtan sonra basın mensuplarının
karşısına geçti. Sosyal medyada Fatih Şerifoğlu ile birlikte yayınlanan fotoğrafa ve
gelecek sezon Fatih’in Sakaryaspor’da oynayacağı iddialarına cevap verdi. Maçı
değerlendiren Yener, taraftara ve şehre layık olmaya çalıştıklarına dikkat çekti

 

Muğlaspor galibiyeti sonrasında basın mensuplarının karşısına geçen AFJET Afyonspor’un başarılı sol ayağı Yasin Yener, hem maçı değerlendirdi hem de Fatih Şerifolğu ile birlikte sosyal medyada yayınlanan fotoğrafı hakkında çıkan söylentilere cevap verdi.
Taraftara ve şehre layık olmaya çalıştıklarını aktaran AFJET Afyonspor’un başarılı oyuncusu Yasin Yener, “Biz sezon başından bu yana müthiş bir oluşum yakaladık burada. Bizim için şu an Maltepe maçı başladı. Biz hiçbir zaman uzun vadeli plân yapmıyoruz. Tek tek gidiyoruz, önümüzdeki tek maça konsantre oluyoruz. Uzun vadede zaten geldiğimiz nokta belli birinci sıradayız çok şükür. Aylardır ilk sırayı bırakmıyoruz, bırakmayacağız da. Taraftarımız ve şehrimize layık olmaya çalışıyoruz. Çok güçlü bir yönetimimiz var, düzen var, ahlaki değerleri inanılmaz derecede yukarıda olan ekip söz konusu. Teknik heyeti, yönetimi ve oyuncuları ile müthiş bir oluşum içerisindeyiz. Bu şehir daha üst seviyeleri hak ediyor, basamak basamak ilerleyerek inşallah şehrimize şampiyonluğu getireceğiz” dedi.
“KULÜP GÖNDERMEZSE
FATİH GİTMEZ”
Golcü oyuncu Fatih Şerifoğlu’nun ve kendisinin yer aldığı fotoğrafın Sakaryaspor’la alakalı olarak sosyal medyaya yansıması ve önümüzdeki sezonda Sakaryaspor’a gitmelerini belirttikleri söylentileri sorulan başarılı oyuncu Yasin Yener, “Benim ve Fatih’in sosyal hesaplarına bakabilirsiniz. AFJET Afyonspor’dan başka bir şey göremezsiniz. Şunu bilmeniz lâzım spor dostluk, kardeşlik ve barış üzerine kuruludur. Bizim taraftarlarımızı biz çok iyi anlıyoruz. Biz onlardan çok çok istiyoruz şampiyonluğu, bizim onlara olan sevgimiz tartışılmaz. Hepsi ile her geldiklerinde fotoğraf çekiniyoruz, konuşuyoruz hiçbir sıkıntı olmaz. O gün o fotoğraf karesinde olan isimleri de sayayım ben size; ben, Ömer Çelik, Murathan ve Fatih dışarıda kahve içiyorduk. Adamlar kafede yanımıza geldiler, fotoğraf çekinmek istediklerini rica ettiler. Bizler de hep beraber dört kişi fotoğraf çektirdik. Hatta Fatih ile olan kısmını kesip koymuşlar bu kişisel bir olay değil. Tabii ki adamlar iyi oyuncuları kendi kulüplerinde görmek istiyorlar. Kaldı ki fotoğrafın altına yorum yapan kişilerin ne bir yönetici vasfı var, ne de bir yetkisi. Sadece bir taraftar. Şunun bilinmesini istiyorum, bu takımda Fatih Şerifoğlu’nun en yakın arkadaşı benimdir. Fatih bu kulüpte inanılmaz mutlu. Fatih Şerifoğlu’nu bu kulüp göndermediği sürece Fatih Şerifoğlu bu kulüpten ayrılmaz. Biz burada çok mutluyuz. Bizi sahada yenemeyenler, takımı sosyal medyada karıştırmak isteyebilirler taraftarlarımıza uyarıda bulunmak istiyorum bu tür durumlara eyyam vermesinler” ifadesine yer verdi.

Taraftardan ilk koreografi

 

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor’un taraftarları takımın Muğlaspor’u konuk ettiği maçın başında yaptıkları ilk koreografi ile dikkat çekti

AFJET Afyonspor’un Muğlaspor’u konuk ettiği maçın öncesinde yapılan uzun ve hummalı çalışma Afyonspor taraftarları koreografi yaptı. Bu sezon ilk kez yapılan koreografide mor ve beyaz renklerin olduğu kartonlar önceden koltuklara bırakıldı. Sonrasında takımın sahaya çıktığı anda taraftarlar müzik eşliğinde kartonları kaldırdı. Mor renklerin içinde yer alan Grup AFYOK da açtığı pankartla dikkat çekti. AFYOK’un açtığı pankartta ise “İstanbul Saltanatına Değil, Şehrimizin Varlığına İnanıyoruz” ifadesine yer verildi. Afyonkarahisar tribünlerinde görülmek istenen bu görüntüler izleyen herkesi etkiledi.

 

Jetler ve Muğla’dan
otizme özel pankart

 

Muğlaspor’la birlikte AFJET Afyonspor Dünya Otizm Farkındalık Günü nedeniyle otizmli çocuklar ile el ele sahaya çıktı

 

AFJET Afyonspor’un Muğlaspor’u konuk ettiği maç için sahaya çıkan iki takım da birlikte anlamlı bir harekette bulundu. Otizmli çocuklarla birlikte hazırlanan pankart eşliğinde iki ekip sahaya el ele çıktı. Çocukları yanlarına alan başarılı futbolcuların taşıdıkları pankartta ise “Otizmin Yanındayım, Otizmlilerin Yanındayım” ifadesine yer verildi.

 

 

Taraftar sayısı artıyor

 

Son haftalara gelinen bugünlerde AFJET Afyonspor’un taraftar sayısı da dikkat çekiyor. Kendi evinde Muğlaspor’u konuk eden Afyonspor bu hafta 10 binden fazla seyirciye karşı oynadı. Seyircilerin maçın başından sonuna kadar çeşitli slogan ve marşlarla desteklediği Afyonspor’da sahada başarılı bir performans sergiledi. Seyirciler maça başlamadan yaptıkları koreografi ile başladıkları etkinliklere slogan ve marşlarla devam etti. Meksika dalgası olarak bilenen tribün hareketini de defalarca başarılı bir şekilde gerçekleştiren seyirciler en son galibiyet sevincinde oyuncularla birlikte “Pınarbaşı” oynayarak tamamladı.

Galibiyeti oynayarak kutladılar

 

Maçı galibiyetle tamamlayan AFJET Afyonsporlu oyuncular maçın sonunda stat çalışanlarından
istedikleri oyun havası ile yorgunluk attı

 

Muğlaspor’u 3-0’lık skorla mağlup eden AFJET Afyonsporlu oyuncular maçın sonunda oyun havası eşliğinde oynayarak yorgunluk attı. Seyircilerin önüne gelerek bir süre onlarla galibiyeti kutlayan Afyonsporlu oyuncular ardından stat çalışanlarından oyun havası çalmalarını istedi. Çalan müzik eşliğinde sırayla oynayan Afyonsporlu oyuncular galibiyeti kutladı.

 

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti