Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Bizi küçümseyenlere şampiyonlukla cevap verdik”

2. Amatör Lig B
“Bizi küçümseyenlere şampiyonlukla cevap verdik”

2. Amatör Lig B Grubu’nda Gebeceler Belediyespor şampiyonluğa ulaştı. Şampiyon Gebeceler Belediyespor Başkan Yardımcısı Şevki Yıltayın kendilerini küçümseyenlere şampiyonlukla cevap verdiklerini dile getirdi.   
“TAKIMIMIZIN YAŞ ORTALAMASI 21”
Takımdaki yaş ortalamasının 21 olduğuna dikkat çeken Başkan Yardımcısı Yıltayın, “Şampiyon olacağımıza inandık, başarılı bir sezon sonunda şampiyonluğa ulaştık. 14 haftalık sezonun 12 maçını tamamladık. 12 maçta 10 galibiyet bir beraberlik ve 1 mağlubiyetle sezonu tamamladık. Rakip kalelere 40 atarken kalemizde de 9 gol gördük. Bu sezon yakaladığımız bu başarı bizleri şampiyon etmeye yetti. Sezon boyunca toplamda 5 kırmızı kart görmemize rağmen oynadığımız maçlarda sürekli olarak dostluk ve kardeşlik mesajlarıyla oynadık. Oyuncularımızın bireysel hatalarından ve bir maçta yaşadığımız talihsiz olaylardan dolayı kırmızı kart gördük. İnşallah gelecek sezon oyuncularımızı tenkit ederek maçlarda olabildiğince az kart görmelerini sağlayacağız. Şahsım ve takım arkadaşlarım adına yapılan tüm eleştirilere rağmen, kendi içimizden bizim şampiyon olacağımıza inanmayan kişilerin olmasına rağmen şampiyonluğa ulaştık. Hatta “Gebeceler Belediyespor da şampiyonluğa mı oynuyor” diyerek bizleri küçümseyenlere bizzat şampiyonlukla cevap verdik. Takımımızın yaş ortalaması yirmi birken biz beğenilemeyen bu takımla nasıl şampiyonluğa ulaşılır gösterdik” dedi.
“GELECEK SEZON HEDEFİMİZ
 YİNE ŞAMPİYONLUK”
1. Amatör Lig’de de şampiyonluğu hedeflediklerini belirten Yıltayın, “Gelecek sezon için hedef belirlemek belki erken olacak ama bizim hedefimiz 1. Amatör Lig’de de şampiyonluğa ulaşmak olacak. Bunun için de gerekli transfer işlemlerimize zaman kaybetmeden başladık. İnşallah bu sezon yakaladığımız başarıyı gelecek sezon da yakalayarak Süper Amatör Lige terfi etmek istiyoruz. Daha önce Kasabamızın 1. Amatör Lig deneyimi bulurken Süper Amatör’e çıkarak kasabamıza bir ilki yaşatmak istiyoruz” ifadesine yer verdi.
“TRANSFER ÇALIŞMALARIMIZ BAŞLADI”  
Transfer çalışmalarına başladıklarını belirten Yıltayın, “1. Amatör Lig’de mücadele edeceğimiz takımı şimdiden kurmak için kolları sıvadık. Yaklaşık 7-8 oyuncuyla görüşmelerimiz sürüyor. İnşallah gerekli takviyeleri yapacağız. Bu takviyelerin ardından da Kasabamızda bulanan çim sahamızda antrenmanlara başlamak istiyoruz. Bekle bizi 1. Lig biz geliyoruz” şeklinde konuştu.
“EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
Şampiyonlukta takıma destek verenlere teşekkür eden Yıltayın, “Bizlerin şampiyonluğa inanarak bizleri sonuna kadar destekleyen başta Gebeceler Belediye Başkanımız Hüseyin Toğulluk’a, sponsorlarımız Erdoğan Deniz’e, Ali Osman Mengü’ye, Cengiz Yaşar’a, İsa Kılınçarslan’a ve Hüdayi Kazak’a, takım oyuncularımıza, tribündeki 12 adam olan Gebeceler halkına sonsuz şükranlarımızı sunar hep yanımızda oldukları için teşekkür ederiz. Bu şampiyonluğumuz 7’den 70’e tüm Gebeceler sevdalılarına armağan olsun” diye konuştu.         >> Mustafa ERTÜRK’ün Özel Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti