Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bolvadin Belediyesi’ne 1 milyonluk ödenek

Bu haberin fotoğrafı yok
Bolvadin Belediyesi'ne 1 milyonluk ödenek

Adalet ve Kalkınma Partisi Bolvadin İlçe Başkanlığı, Ankara nezdinde girişimlerde bulundu. Bu girişimlerin ardından Eber Gölü’nü kurtarma projesi kapsamında Bolvadin Belediyesi’ne 1 milyon liralık bir ödenek aktarıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi Bolvadin İlçe Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre Eber Gölü’nü kurtarma projesi kapsamında Bolvadin kanalizasyon atık su arıtma tesisinin yapımı için 1 milyon liralık ödenek belediye hesabına aktarıldı. AK Parti Bolvadin İlçe Başkanlığı’ndan konuyla ilgili yapılan açıklamada “Eber Gölü’ne 100 binlerce attığımız balıkların ardından Eber Gölümüzü kirleten çevresel etkenler bir bir ortadan kaldırılmaktadır. Bu konuda hassasiyeti ortada olan Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz” denildi.
Uzman hekim ataması yapıldı
AK Parti Bolvadin İlçe Başkanlığı’nın açıklamasında Bolvadin Dr.H.İbrahim Özsoy Devlet Hastanesine mecburi hizmet görevi dahilinde 4 uzman hekim ataması yapıldığı da hatırlatıldı.
Maden Tetkik Arama Genel Müdürlüğü’nün Bolvadin’de arama yapmaya devam edeceği bildirilen açıklamada ilçede Fatih İlköğretim Okulu’na 100 kişilik pansiyon yapılacağı da duyuruldu.
İkinci Horan Parkı’na kavuşuluyor
Kent Ormanı müjdesi de verilen açıklamada, İlçede bulunan Çobanlar yolu üzerinde belirlenen yere Kent Ormanı yapma çalışmalarının yakından takip edildiği bildirildi. AK Parti Bolvadin İlçe Başkanı Musa Pektaş “Oluşturacağımız Kent Ormanı için gerekli olan su DSİ tarafından çıkartılmıştır. Kent Ormanı yapımında ihtiyaç olan malzemelerin tümü ihale yöntemiyle satın alınmıştır. Bahar aylarıyla birlikte çalışmalar başlayacak olup, Bolvadin halkı yeni bir mesire ve gezinti alanına kavuşacaktır.” (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti