Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Bu takımın hocaya ihtiyacı yok”

Spor Toto 3. Lig
“Bu takımın hocaya ihtiyacı yok”

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor kendi sahasında Tarsus İdman Yurdu’nu 5-2’lik skorla mağlup etti. Bu maçın ardından yapılan basın toplantısına AFJET Afyonspor Genel Kaptanı Nihat Baştürk ve Kaptan Ömer Çelik katıldı. Takımın hocaya ihtiyacı olmadığına dikkat çeken AFJET Afyonspor Genel Kaptanı Nihat Baştürk, “Öncelikle şunu ifade etmek isterim ki bu takımın oluşumunda özellikle Valimiz, Belediye Başkanımız ve İl Genel Meclisi Başkanımız Salih Sel’in çabaları ile ve değerli yönetim kurulu ağabeylerimizin sayesinde bu takım oluştu. Bu takımın oluşumunda şunu unutmamak lazım, Cevat hocayı ve Cüneyt Tiryaki’yi kesinlikle yabana atmamak lazım. Allah razı olsun onların kurduğu bir ekip ile biz devam ediyoruz. Onlar olmasaydı emin olun bu takım bu kadar kaliteli ve düzgün olmazdı. Biz sadece hoca olarak değil onların bize bıraktığı mirası ağabey olarak, bir büyük olarak başlarında kalarak devam ettiriyoruz. Emin olun ki bu takıma hoca falan lâzım değil. Yani biz değerli ağabeyleri, hocaları olarak başlarındayız. Bu takım aile olmuş, bu takım birlik olmuş. Bu takım bu saatten sonra Allah’ın izni ile vura vura gider” dedi.
“ÇOY İYİ MAÇ OLDU”
Maçın 90 dakikasında oyuncuların çok iyi mücadele ettiğine dikkat çeken Baştürk, “ Diyarbekirspor maçı bizim için zor bir deplasmandı. Sıkıntılı bir dönemden çıktık orada da çocuklar ile konuştuk. Hepsinin kafasında sadece maç vardı, ekstra durumlar yoktu. O maçı da alnımızın akıyla çıktılar. Tarsus maçı için Diyarbekir’i örnek gösterdik. Soyunma odasında ısınmadan sonrasında dedik ki 3-0’dan 3-3’e geldi, sakın ola gevşemeyelim. Allah’a şükür çocukların hepsi maçın başından son 90 dakikaya kadar aynı ciddiyeti korudular ve başarılı oldular. Hepsini rakip takımda dahil alınlarından öpüyorum, Çok iyi mücadele oldu, çok iyi maç oldu” ifadesine yer verdi.
“KİMSENİN YÜZÜNÜ
KARA ÇIKARTMAYIZ”
Verilen mirası iyi değerlendirerek yolun sonuna kadar gideceklerini belirten Baştürk, “Değerli büyüklerim bizleri layık görmüşler ancak şöyle bir durum var, bizde bir ya da ben diye bir şey yok. Tamamen biz var takım da dahil, değerli büyüklerim de dahil, yöneticilerim de dahil, Yasin hoca ve Muharrem hoca dahil. Dediğim gibi elimizde değerli bir miras var ve o mirası en iyi şekilde sonuna kadar götürmek istiyoruz. Allah da inşallah yüzümüze bakar da kimsenin yüzünü kara çıkarmayız” şeklinde konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

 

“Sadece maça konsantre olduk”

 

Tarsus İdman Yurdu’nu 5-2 mağlup eden AFJET Afyonspor oyuncularının sadece maça konsantre olduklarını belirten AFJET Afyonspor Kaptanı Ömer Çelik, sadece bu maçı kazanmak için sahaya çıktıklarını aktardı

 

Genel Kaptan Nihat Baştürk’ten sonra konuşan AFJET Afyonspor Kaptanı Ömer Çelik, tek amacın bu maçı kazanmak olduğunu aktardı. Kaptan Çelik, “Nihat hocamın da söylediği gibi zorlu bir süreçten geçtik. Hem fizik olarak, hem beyin olarak arkadaşlarımı kutluyorum, gerçekten zor bir süreçti. Arkadaşlarımızı hep beraber maça adapte etmeye çalıştık. Allah razı olsun olanlardan hiç etkilenmediler, sadece maça konsantre oldular. Diyarbekirspor maçında durum 3-0 olduktan sonra tabii biraz geriye çekilme oldu. Ondan sonra 3-3 oldu. Fakat Allah’a şükür o maçı da kazandık. Bu maç bizim için çok önemliydi. Lider olduk. Onun için Tarsus maçı bizim için çok önemliydi. Güzel de bir maç oldu ne kadar sertlik olsa da onları da anlıyoruz 10 kişi kaldılar, yoruldular onların verdiği bir sertlik vardı. Herkesin ayaklarına sağlık, çok şükür galip geldik” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

 

 

Cevat Hoca maçı izledi

 

AFJET Afyonspor’dan istifa ettiğini sosyal medya üzerinden duyuran ve resmi dilekçesi kulübe ulaşamayan AFJET Afyonspor Sportif Direktörü Cevat Macit, AFJET Afyonspor’un Tarsus İdman Yurdu’nu ağırladığı maçı protokol tribününden izledi

 

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor hafta sonu kendi sahasında Tarsus İdman Yurdu’nu 5-2’lik skorla mağlup ederek grubundaki tüm takımlara gözdağı verdi. Maçın başında orta saha mücadelesi şeklinde geçerken ilk yarının son anlarında net pozisyonlar bulan Jetler rakip kaleye iki gol atmayı başardı. İlk yarısı 2-0 tamamlanan maçı Jetler 5-2 kazandı. Maçı bu maçı izleyenler arasında AFJET Afyonspor’un Sportif Direktörü Cevat Macit de yer aldı. Macit Diyarbekırspor maçı öncesinde sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada görevinden istifa ettiğini duyurmuştu. AFJET Afyonspor Başkanı Salih Sel de yaptığı açıklamada Macit’in resmi istifa dilekçesinin kulübe ulaşmadığını söylemişti. (Kocatepe Haber Merkezi)

 

Mersin’den iki otobüs seyirci geldi

 

Tarsus İdman Yurdu’nun AFJET Afyonspor’a konuk olduğu maçı izlemek isteyen yaklaşık 40 kadar taraftar 2 otobüs ile Spor Kompleksi’ne geldi

 

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor’un, Tarsus İdman Yurdu’nu 5-2 mağlup ettiği maç için Mersin’den yaklaşık 40 kişilik bir grup geldi. İki otobüs halinde gelen Mersinli taraftarlar maç öncesinde takımına destek vermeye başladı. Maçın başlamasıyla birlikte Afyonkarahisar seyircilerinin seslerinin daha belirgin olduğu maç başından sonra Mersinli taraftarlar seslerini duyurabilmek için seslerini yükseltse de başarılı olamadılar. İlk yarının son anlarında iyice sessizleşen Mersinli taraftarlar ikinci yarının başından sonuna kadar maçın hakemlerine küfretti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti