Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bu tur 23 Nisan için

Düzenlenen tura, çok sayıda
Bu tur 23 Nisan için

Düzenlenen tura, çok sayıda bisikletçilerle birlikte halkımızda katıldı. Anıtpark önünde başlayan bisiklet turu, Kurtuluş Caddesi üzerinden Yeşilyol Caddesi, Demir Yalayan Türbesi ve Gazlıgöl Caddesi’nden Anıt Park’a ulaşarak tamamlandı.
23 Nisan Bisiklet Turu’nda, Afyonkarahisarlı bisikletçilerin yanı sıra Çin ve Suriye’den de konuk bisikletçiler yer aldı. Ekibin en küçük bisikletçileri Eren&Enes de Annelerinin refakatinde tura bisiklet römorkunda katıldı. Aynı zamanda Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitemizin Bisiklet Ekibi de (KOBİT) tura katıldı.
Tur hakkında değerlendirme yapan Bisiklet İl Temsilcisi Osman Çoban, “Afyonkarahisar İl Temsilciliği olarak düzenlemiş olduğumuz 23 Nisan Bisiklet Turuna yurt içi ve yurt dışı katılımlarla başarılı bir şekilde tamamlandı. Artık ulusal boyutlara ulaşmış durumdayız. Tura katılan bisikletçilerimize, halkımıza ve ekibimize destek veren KOBİT topluluğuna, Çin’den gelen bisikletçi misafirimize, Suriye’den gelen bisikletçi misafirimize teşekkür ederim” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti