Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Büge Kahve’den örnek uygulama

Afyonkarahisar’da 71 yıldır kahve

Afyonkarahisar’da 71 yıldır kahve satışı yapan Büge Kahve işletmesi alışverişe gelen müşterilerine kolanya ikram ederek kahvenin hatırı için maske takılmasını rica ediyor

 

Afyonkarahisar’da 3 kuşaktır kahvecilik yapan Büge Kahve İşletmesi vatandaşlara maske, mesafe ve hijyen kuralları hatırlatarak, maskesi olmayana maske veriyor. Ayrıca işletme çalışanının kolonya ikram ettiği müşteriler ise hem kahvenin hatırı, hem de kurallar gereği maske taktıklarını ifade ederek, uygulamandan memnun olduklarını söylediler.
“BİZİMDE KATKIMIZ
OLSUN İSTEDİK”
İşletmede yoğunluk olduğuna değinen Büge Kahve İşletmecisi Halil Kocaşaban, “Pandemi döneminde bizim de bir faydamız olsun dedik, hem vatandaşımıza hem milletimize karşı. Havaların ısınmasıyla artık aşısını vurulan vatandaş maskeyi çıkartmaya başladı. Uygulama ile sosyal farkındalık mesajı vermek istedik. Alışverişe gelen müşterilerimizde uygulamamızdan oldukça memnun kalıyorlar.” dedi.
“OLUMSUZ TEPKİ ALMADIK”
Kocaşaban, “Müşterilerimizden olumsuz bir tepki almadık. Aşı süreci ve yaz ayının gelmesi ile sıcaklardan bunalan vatandaşlarımız ister istemez zaman zaman maske takmıyorlar. Biz uygulamamız ile müşterilimize bu konuda hatırlatmada bulunuyoruz. Tabire caizse 40 yıl hatırı olan kahvenin hatırına maske takılmasını rica ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
Ankara’dan Afyonkarahisar’a tatil için gelen Duygu Çetiner, “Uygulama çok güzel, kahve almaya diye geldik ama kolonya ve maske ikramında bulunuldu. Maske, mesafe, temizlik diyoruz. Ülkemiz aşıyla, maske ve mesafe ile kurtulacak. Devamı gelsin diyoruz.” şeklinde konuştu.
Almanya’dan geldiğini söyleyen Sevda Çalışkan ise, uygulamanın çok güzel olduğunu dile getirerek, “Dışarıda bazı arkadaşların maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymadığını gördüm. Ama uyulması gerekiyor.” diye konuştu. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti