Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Büyükşehir olmak için haydi el ele

Bu haberin fotoğrafı yok
Büyükşehir olmak için haydi el ele

Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği’nde bir araya gelen TV, Gazete, Ajans temsilcileri Afyonkarahisar’ın büyükşehir olabilmesi için yoğun mücadele verilmesini istedi

Nüfusu 710 bin olan Ordu’nun iki aylık çalışma sonrası nüfusunu 760 bine çıkararak büyükşehir olma yolunda adım atması Afyonkarahisar’a örnek oldu. Akşehir ve Dumlupınar’ın Afyonkarahisar’a bağlanması, şehir dışında yaşayan hemşerilerimizin nüfuslarını ilimize aldırması gibi birçok seçenek düşünülerek tek yumruk halinde büyükşehir olmak için mücadele edilmesi gerekiyor.
BU FIRSATI DEĞERLENDİRMELİYİZ
Dün Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Sosyal Tesisleri’nde bir araya gelen TV, Gazete ve Ajans temsilcileri Akşehir ve Dumlupınar’ın Afyonkarahisar’a bağlanması ya da şehir dışında yaşayan hemşerilerimizin nüfuslarının Afyonkarahisar’a alınması için Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu başta olmak üzere tüm siyasilerimizin, il idarecilerimizin, sivil toplum örgütlerimizin ve basınımızın üzerine düşen vazifeyi yapmalarını istedi.
ORTAK AKILDA BULUŞALIM
TV, Gazete ve Ajans temsilcileri büyükşehir olabilmek için güzel bir hava yakalandığını ve bu fırsatı kaçırmadan bir an önce çalışmaların yapılmasını istediler. Afyonkarahisar menfaatlerinin her şeyin üstünde olduğunu belirten basın temsilcileri, kısır çekişmelerin bir kenara bırakılarak Afyonkarahisar’ın büyükşehir olabilmesi için herkesin gönül birliği içinde ortak akılda buluşmalarını temenni ettiler. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti