Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Can: Hayırseverlerin desteklerini bekliyoruz

Türkiye Yardım Sevenler Derneği

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Şube Başkanı Nejla Can, dernek çalışmalarına hayırseverlerin desteklerini beklediklerini belirtti

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanlığı’nda 12 Şubat 2022 Cumartesi günü seçimli genel kurul toplantısı yapıldı. Seçim sonucu derneğin mevcut Başkanı Nejla Can güven tazeledi.
“YARDIM SEVENLER
DERNEĞİ ÜYESİ OLMAK
BÜYÜK MUTLULUK”
Dernek Başkanı Nejla Can Kocatepe Gazetesi muhabirine verdiği demeçte şunları söyledi: “2020-2021 yıllarının genel kurul toplantılarını derneğimizde yaptık. Tüm kurul raporlarımız oybirliği ile aklandı. Onun için çok mutluyuz. Yapılan çalışmalar gösterdi ki dernek olarak elde ettiğimiz geliri Afyon halkıyla paylaştık. Emek sahibi arkadaşlarımızla birlikte çok mutluyuz. Türkiye Yardım Sevenler Derneğinin üyesi olmak hepimiz için büyük bir mutluluk. Böyle bir derneğe başkan seçilmek bizim için çok büyük bir keyif.”
“İHTİYAÇ SAHİBİ HERKESE
BİR ADIM YAKINIZ”
Yardım faaliyetlerinin sürdürüldüğünü hayırsever katkılarına her zaman ihtiyaç duyulduğunu dile getiren Can şöyle konuştu: “Bu vesileyle Afyonkarahisarlılara söylemek istediğim birkaç şey var. Biz zaten onlar varsa varız. Onlar yoksa yokuz. Her zaman ayni ve nakdi yardımlarını, bağışlarını bekliyoruz. Her hafta Perşembe günü 14.00-17.00 saatleri arasında derneğimizdeyiz. İhtiyaç sahibi öğrencilerimize Atatürk bursu veriyoruz. Soğuk bir yöre olan Afyonkarahisar’da ihtiyaç sahibi insanlarımıza kömür yardımında bulunuyoruz. Evlenecek kızlarımızın gereksinimlerini takip ediyor ve karşılıyoruz. Kısaca şehirde ihtiyacı olan herkese bir adım yakınız.”
“RAMAZAN İÇİN ERZAK HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI”
Yaklaşan Ramazan ayında da yardımlarda bulunacaklarını dile getiren Can sözlerini şöyle tamamladı: “Bilindiği üzere derneğimiz 1928 yılında Atatürk’ün talimatıyla kurulmuştur. Derneğimizin Afyonkarahisar Şubesi 1962 yılında kurulmuştur. O günden bugüne Yardımsevenler Derneği olarak Ramazan ayı için tüm erzakları hazırlıyoruz. Bu yıl ekonomik krizden dolayı bize daha fazla ihtiyaç olacağı kanaatindeyiz. Hazırlıklarımızı ona göre tamamladık. Ramazan ayının ilk günü itibariyle erzak dağıtımı yapmaya başlayacağız.”
NEJLA CAN DERNEK BAŞKANI
Türkiye Yardım Sevenler Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanlığına Nejla Can seçildi. Derneğin İkinci Başkanı Ayşen Özer, Muhasip Gönül Bozca, Sekreter Süreyya Hamamcı oldu. Derneğin yönetim kurulu üyeliklerine; Çiçek Beşkardeşler, Hatice Müsevitoğlu, Adviye Serteser, Nimet Altınay ve Zehra Dayıoğlu seçildi.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti