Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çay Belediye Başkanı MİARGED ödülünü aldı

Bu haberin fotoğrafı yok
Çay Belediye Başkanı MİARGED ödülünü aldı

Mahalli İdareler Araştırma ve Geliştirme Derneği (MİARGED) tarafından düzenlenen Üretken Belediye Proje yarışmasında Çay Belediyesi “http://m.kocatepegazetesi.com/”Tarım-Köy”http://m.kocatepegazetesi.com/” projesi ile Çevre ve Alt Yapı kategorisinde birincilik ödülü aldı

Yarışma, Çevre ve Altyapı Projeleri, İyi Yönetim Projesi, Sosyo-Ekonomik ve Kültürel Projeler olmak üzere üç kategoride düzenlendi.
Yarışmaya, başlamış ve uygulanmakta olan ve sonuçları alınan projeler katılmış olup ve yarışma sonucunda yapılan değerlendirmelerle dereceye giren projeler ödüllendirildi.
Çay Belediye Başkanı Ali Yakut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, “http://m.kocatepegazetesi.com/”Üretken Belediye Proje Yarışmasında Çevre ve Alt Yapı kategorisinde Tarım-Köy projemiz ile aldığımız bu ödül bizleri mutlu etmiştir. Belediyeler olarak üretilen projelerin ödüllendirilmesi bizi yeni projelere teşvik etmekte ve ülkemizdeki diğer belediyelerle paylaşılmasını sağlayarak hizmet kalitesini yükseltmeyi amaçlamaktadır”http://m.kocatepegazetesi.com/” dedi. Üretken Belediye Proje Yarışmasına Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden 25 belediye, 28 proje, Ankara Hilton Otel’inde düzenlenen törenle ödüle değer görüldü. (AA)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti