Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çetinkaya’dan iddialı aday adaylığı açıklaması

Bu haberin fotoğrafı yok
Çetinkaya’dan iddialı aday adaylığı açıklaması

Fatih Çetinkaya, MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan aday adaylığını ilan etti. İddialı sözleri ile dikkat çeken Çetinkaya, mevcut yerel yönetimi eleştirirken partisi kimi aday gösterirse göstersin çalışacağını deklare etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan aday adayı Fatih Çetinkaya, dün parti önünde düzenlediği basın toplantısı ile aday adaylığını açıkladı. Çetinkaya’yı partililer ve parti teşkilatları yalnız bırakmadı. Çetinkaya’ya özellikle gençler yoğun sevgi gösterilerinde bulunuldu.
“MHP HENÜZ SAHAYA İNMEDİ”
MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan aday adayı Fatih Çetinkaya’nın aday adaylığı açıklaması öncesi açılış konuşmasını MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı yaptı. Gelişen süreçte MHP olarak söyleyecek çok sözleri olduğunu kaydeden Yağcı, partisinin sessiz ve çaresiz sanılmamasının altını çizdi. MHP’nin henüz sahaya inmediğini ifade eden Yağcı; “MHP olarak sahaya indiğimiz zaman Allah izin verirse onların hiçbirinden saha da eser kalmayacaktır. Biz gelişen süreci değerlendirirken yalnızca son 4,5 yıldır Sayın Burhanettin Çoban’ın Belediyecilik anlayışını değil son 10 yıldır AKP’nin Afyonkarahisar’a çektirdiği eziyeti ele alarak seçim çalışmalarına başlayacağız. Gelişen süreçte bugün kanalizasyon suyunun karıştığı su içirilmektedir. Düne kadar tüm sokaklarda Türkiye’de ilk defa TSE belgeli asfalt yaptık diye reklamlar yaparlarken önceki gün Sayın Bakan’ın açılışa gelmesi nedeniyle Ordu Bulvarı sonuna halen daha yama atmak zorunda kaldılar. Adayımız netleştikten sonra halkımızı en iyi şekilde aydınlatmak için bütün çalışmalarımızı yapacağız.” dedi.
GÜÇLÜ ORGANİZASYONLAR YAKINDA
MHP İl Başkanı Aziz Aslan, partisinin Türk Milleti, Türk Milleti’nin de MHP anlamına geldiğini ifade etti. Kendilerinin Türk Milleti’nin var oluşunda katkısı olan ilahi Kerimatullah davasının mensupları olarak partisinin üç hilalli bayrağını güçlü şekilde dalgalandırmak istediklerini belirten Aslan; “MHP olarak özellikle son 1 yıldır çok programlı çalışmalar yapmaktayız. Tüm teşkilatlarımızla bir bütün olarak oluşturduğumuz hareketin inşallah berekete dönüşeceğine inanıyoruz. MHP Merkez Belediye Başkan adaylıkları dâhil olmak üzere diğer Belediye Başkan adaylıkları konusunda son 1 yıldır il başkanı olarak şahsım bilindiği üzere MHP bayrağı altında milletimize hizmet etmek isteyen her Türk evladı aday adayı olabilir diye herkese kapımızın açık olduğunu ifade ediyoruz. Sadece vatan haini olmaması şartını koyduk. O günden bugüne Merkez Belediye Başkanlığı adaylığı için şahsıma şifai olarak şu anda Bozhöyük Belediye Başkanlığını yapmakta olan Fatih Çetinkaya kardeşimiz aday adayı olacağını ifade etmişti. Partimizden başka çok değerli aday adaylarımız başvuruda bulundular. Bizler başvuru sırasına göre aday adaylarımızın tanıtımını gerçekleştiriyoruz. Daha sonra geniş katılımlı güçlü organizasyonlar yapacağız.” diye konuştu.
“BENİM ADAY ADAYLIĞIMDA DEĞERLİ”
MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan aday adayı Fatih Çetinkaya, aday adaylığının açıkladığı toplantıda önce kendisini tanıttı. 1979 yılında doğduğunu, lise ve ortaokul tahsilini il merkezinde tamamladığını aktaran Çetinkaya; “2009 Yılı Mahalli İdareler Seçimlerinde 29 yaşında Bozhöyük Belediye Başkanı olarak seçildim. Kişinin aynası iştir denilir. 4,5 yıllık sürede Kent Yönetimi hakkında Ankara Üniversitesi’nde halen devam ettiğim master eğitimini alıyorum. Eğitimimi tamamlamak üzereyim. Evli ve 3 çocuk babasıyım. Yarının ne getireceğini hiçbirimiz bilmiyoruz. Ama yarını da milletimiz, ilimiz, ailemiz, çocuklarımız adına düşünmek zorundayız. Bu toprakların çocuğu olarak bu yaşta bu kaygılarımdan dolayı Belediye Başkan aday adayı olmaya karar verdim. Cettim Fatih Sultan Mehmet Han 20’li yaşlarında herkesin hayal olarak baktığı çağ açıp kapattığı bir işe koyulup başarmıştı. Genç bir subayken Osmanlı ��mparatorluğu’nun geleceğinden endişe ederek dünyaya meydan okuyan bir Mustafa Kemal vardı. Onlarla kıyaslanamayacak kadar küçük ama bir kenara bırakıp değersizleştirilemeyecek kadar da değerlidir benim bu yaşta Afyonkarahisar’da imar ve iskâna talip olmam.” şeklinde konuştu.
“LÜGATİMİZDEN BEN KELİMESİ SİLİNİYOR”
Adaylık yarışına katılan herkesi samimi duygularıyla tebrik ettiğini söyleyen Fatih Çetinkaya, tüm aday adaylarına başarılar diledi. Partisinin yetkili organlarının aday olarak kimi tespit ederse sonuna kadar partisinin yanında kalıp çalışmaya hazır olduğunu açıklayan Çetinkaya şöyle konuştu: “Sonuna kadar çalışacağım. Bu toplantı sadece basit bir aday adaylığı açıklaması değildir. Söylediklerim gönlümün sesidir ve ben hamaset yapmıyorum. MHP’nin kör topal giden Belediyecilik anlayışına, küçük belediyecilik politikalarına birçok sayılabilecek olumsuzluklara karşı dur dediğimiz günlerden bir tanesidir. Bu noktada çetin bir mücadelenin başındayız. Belediye’ye su faturası bile ödemek için girmemiş kişilerin efsaneleştirildiği, yüceltildiği bir zamanda küçük gördükleri belde belediyeciliğinin en çetin kalelerinde pişmiş, dünyada ki son belediyecilik anlayışının eğitimini alanların ayrıştırılma günü bugündür. Lügatimizden ben kelimesi siliniyor. MHP olarak tüm teşkilatlarımızla biziz. İşinin ehli olmayan bir Belediye Başkanı görevde olursa çamurda gezilir. Daha sonra çamurlu yola parke taşı döşenir. Sonrasında o yola asfalt dökülür.” Çetinkaya’nın aday adaylığını açıkladığı basın toplantısına; MHP İl Başkanı Aziz Aslan, Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, İl Kadın Kolları Başkanı Av. Gönül Ar Güngör, emekli Vali Kadir Çalışıcı, MHP’li Belediye Başkanları, partililer katıldılar. (Kocatepe Haber Merkezi)

Vali Baba’dan
Çetinkaya’ya destek

MHP’den Belediye Başkan aday adaylığını resmen ilan eden Bozhöyük Belediye Başkanı Fatih Çetinkaya’ya “Vali Baba’dan” destek geldi.
Emekli Vali namı diğer ‘Vali Baba’ Kadir Çalışıcı, Çetinkaya’nın aday adaylığını açıkladığı toplantıya katılarak destek verdi.
(Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti