Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cezaevinde üniversite bitirdi – Kocatepe Gazetesi

Cezaevinde bulunmasına rağmen 2
Cezaevinde üniversite bitirdi

Cezaevinde bulunmasına rağmen 2 üniversitede birden yüksek tahsilini sürdüren Musa Kullukçu ilk mezuniyetinin mutluluğunu yaşadı.
Afyonkarahisar spor camiasının yakından tanıdığı Musa Kullukçu, cezaevinde cezasını tamamlıyor. Cezaevi günlerini boşa geçirmek istemeyen Musa Kullukçu, kader mahkumu arkadaşları ile birlikte üniversite tahsilini sürdürüyor. AKÜ Meslek Yüksek Okulu Maden Mühendisliği bölümündeki eğitimini cezaevinden sürdüren Musa Kullukçu aynı zamanda Açık Öğretim Fakültesi’nde de Yerel Yönetimler bölümündeki eğitimine devam ediyor. AKÜ Maden Mühendisliği bölümündeki eğitimini başarıyla tamamlayan Musa Kullukçu mezuniyet töreninde kep atmanın mutluluğunu yaşadı. Kullukçu’yu mutlu gününde ailesi ve arkadaşları da yalnız bırakmadı. Mezuniyet sevincini ifade eden Musa Kullukçu, “Okulu dereceyle bitirmenin onurunu yaşıyorum. Cezaevinde olmam beni yıldırmayıp inadına hayata daha pozitif bakmamı sağladı. Tüm kader mahkumu arkadaşlarıma zor günlerini eğitim çalışmaları ile değerlendirmelerini tavsiye ediyorum” dedi.
Musa Kullukçu AKÜ’nün mezuniyet töreninde, okuldaki başarısı nedeniyle plaketle de ödüllendirildi. >> Esra Küçükkurt’un haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti