Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Çobanlar’da istihdam sorunu çözülecek” – Kocatepe Gazetesi

İYİ Parti Çobanlar Belediye
“Çobanlar’da istihdam sorunu çözülecek”

İYİ Parti Çobanlar Belediye Başkan Adayı Sefa Değirmen, seçilmesi durumunda Modern Kesimhane Et İşleme ve Paketle Tesisi kuracağını açıkladı. Değirmen, bunun istihdama olumlu katkı sunacağını söyleyerek, “Önemli projelerimizden biri ve ilçemizin en büyük ihtiyaçlarından biri modern kesimhanedir. Bizim en büyük gelirimiz hayvancılıktır. İlçemize modern bir kesimhane kuracağız. İşsiz gençlerimize iş alanları oluşturacağız. Belediyemize de büyük bir gelir kapısı açacağız.” dedi.
“HAYVANCILIK OSB’Sİ KURACAĞIZ”
Değirmen, ilçeye kazandıracağı bir diğer yatırımın ise Hayvancılık Organize Sanayi Bölgesi ve İşletmeler yatırımı olduğunu açıkladı. Değirmen projeyi şöyle anlattı: “Hayvancılık Organize Sanayi Bölgesi kuracağız. Bu bölgemizde oluşturulacak kooperatifler ve birlikler vasıtası ile ilgili bakanlıklarda destek ve hibeleri ile işletmeler kurulacak. Burada her türlü rantın önüne geçeceğiz. TOKİ ve Belediyemizin öncülüğünde 50-100-200-500 başlık besihaneler yapacağız bu bölgede. Bu halkımızın gelir düzeyini artıracaktır.”
“OTO VE KÜÇÜK SANAYİ
SİTESİ KURACAĞIZ”
Değirmen, kazanması durumunda Oto ve Küçük Sanayi Sitesi projesinin de olduğunu açıkladı. Bu projenin ilçeye katkı sunacağını söyleyen Değirmen, “Bu projemizi halkın hizmetine sunacağız. Sitemiz içerisinde elektrik, su, kanalizasyon, aydınlatma, güvenlik, kamera sistemleri, marketi, mescidi, lokantası, kafeteryası, yönetim binasından berberine kadar her şeyi anahtar teslim inşa edip hak sahiplerine teslim edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
“MODERN PAZARYERLERİ
İNŞA EDECEĞİZ”
Çobanlar’a kapalı ve açık olmak üzere modern Pazar yerleri kuracaklarını anlatan Değirmen, sözlerini şöyle sürdürdü: “Kışın soğuktan, yazın sıcaktan korunabileceğimiz modern, hijyenik, geniş ve ferah pazaryerleri inşa edeceğiz. Satış tezgahlarına numara vereceğiz. Kamyon, kamyonet gibi araçlar üzerinden gelişi güzel satışa müsaade etmeyeceğiz. Süt ürünlerinin satışları için kapalı tezgahlar olacak. Sebze ürünleri için ayrıca bir toptancı hali oluşturacağız.”
TOKİ İLE
KONUTLAR
İNŞA EDECEĞİZ
TOKİ ile birlikte yapacakları projeleri de anlatan Değirmen, “İlçemize toplu konut projesi kazandıracağız. İlçe halkımızın konut ihtiyacını ortadan kaldıracağız. Koopertatifçilik tecrübemizi de ilçemizin hizmetine sunarak konut sorununa çözüm bulacağız. Bu kapsamda kentsel dönüşüm çalışmalarını ilçemize getireceğiz. Modern bir ilçeye hep birlikte kavuşacağız.” şeklinde konuştu.
>> Nail AZBAY’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti