Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çobanoğlu: Başarı oranımızı yükselttik – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Çobanoğlu: Başarı oranımızı yükselttik

Geçen yıllarda yapılan SBS’lerde de 500 tam puan çıkaran Final Dergisi Dershanelerinin bu sene de 500 tam puan çıkardığını bildiren Final Dergisi Dershaneleri Afyonkarahisar Yönetim Temsilcisi Ahmet Çobanoğlu, dershane olarak 2012 SBS’de genel başarının yine yüksek olduğu bildirdi

Final Dergisi Dershaneleri Afyonkarahisar Yönetim Temsilcisi Ahmet Çobanoğlu, Final Dergisi Dershaneleri’nde SBS’de 500 tam puan geleneğinin bozulmadığını söyledi. 9 Haziran 2012’de yapılan SBS sonuçlarının bugün açıklandığını ifade eden Çobanoğlu, sınav sonuçlarına göre Final Dergisi Dershanesi ve Zafer Koleji öğrencisi Anıl Yarkın Sıvacı’nın tüm sorulara doğru cevap vererek 500 tam puan aldğınıı ve 8. sınıf SBS Türkiye birincisi olduğunu ifade etti. Geçen yıllarda yapılan SBS’lerde de 500 tam puan çıkaran Final Dergisi Dershanelerinin bu sene de 500 tam puan çıkardığını bildiren Çobanoğlu, dershane olarak 2012 SBS’de genel başarının yine yüksek olduğu bildirdi.
Çobanoğlu, şunları söyledi: “Final Dergisi Dershanelerinde 500-490 puan arası 8 öğrenci, 490-480 puan arası 17 öğrenci, 480-470 puan arası 20 öğrenci, 470-460 puan arası 21 öğrenci, 460-450 puan arası 18 öğrenci, 400-450 puan arası 69 öğrenci bulunmaktadır. Alınan bu sonuçlar Final Dershanelerinde başarının tesadüf olmadığını bir kez daha göstermiştir. Final dershanelerinin 32 yıllık tecrübesi final dershanelerinde bir “final geleneği-final Kültürünü oluşturmuştur. Bu gelenek ve kültür final dershanelerinin başarısının temelini oluşturmaktadır”
“Yıl içerisinde SBS hazırlık sürecinde yaptığımız dersler, ek dersler, etütler ve en önemlisi öğrenci-öğretmen-veli danışman sistemimiz sayesinde bu başarı bizim için sürpriz olmamıştır” diyen Çobanoğlu, sözlerine şöyle devam etti: “Bu başarıda emeği geçen okul öğretmenlerimizi, dershane öğretmenlerimizi, velilerimizi ve bize bu başarıyı yaşatan sevgili öğrencilerimizi gönülden tebrik ederiz” (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti