Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Çocuklarımızın Mutluluğu En Büyük Enerji Kaynağımız”

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Av. Burcu Köksal, Atatürk’ün dünya çocuklarına armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşku içerisinde kutladıklarını söyledi. Köksal, “Çocuklarımızın yüzlerindeki tebessüm ve mutlulukların en büyük enerji kaynağımızdır.” dedi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Av.

Afyonkarahisar Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutladı. Zafer Meydanı, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında birbirinden renkli etkinliklere sahne oldu. Belediye Başkanı Av. Burcu Köksal’da bayram çocuklarını yalnız bırakmayarak heyecanlarına ortak oldu.

“Çocuklarımızın Mutluluğu En Büyük Enerji Kaynağımız”

‘’ÇOCUKLAR EĞLENCELİ SAATLER GEÇİRDİ’’

Sosis balon atölyesi şenliğe renk katarken, minikler palyaçolar eşliğinde eğlenceli saatler geçirdi. Heyecan dolu anlar yaşayan çocuklar şenliğin keyfini doyasıya çıkardı. Disney Maskotlar, Mickey- Minie Mause, Daffy Duck, Palyaçolar, Yüz Boyama, Çocuk Dansları, Zumbo Kids, Sosis Balon Atölyesi, İlizyon ve Halk Oyunları gösterilerinin yer aldığı şenlikte hem çocuklar hemde aileleri doyasıya eğlendi.

“ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞU EN BÜYÜK ENERJİ KAYNAĞIMIZ”

Çocuk Şenliği’nde konuşan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Av. Burcu Köksal, şunları söyledi: “Çocuklarımızın yüzlerindeki tebessüm ve mutlulukların en büyük enerji kaynağımızdır. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşku içerisinde kutladık. Çocuklarımızla kucaklaşmak onların gülümsemesine vesile olmak bizi mutlu ediyor. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızla birlikte çok güzel anılar biriktirdik. Çocuklarıyla birlikte şenliğimize katılan herkese kucak dolusu sevgiler sunuyorum.”

“Çocuklarımızın Mutluluğu En Büyük Enerji Kaynağımız”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti