Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Daha Önce 2 Kez İptal Edilmişti, Bu Kez Olacak Mı?

Ünlü sanatçı Haluk Levent Afyonkarahisar’a bu kez gelebilecek mi?

Ünlü sanatçı Haluk Levent

23 Nisan 2024 günü Afyonkarahisar Belediyesi’nin ev sahipliğinde yapılacak olan halk konserine ünlü sanatçı Haluk Levent’in katılacağı ilan edilmişti. Afyonkarahisar’da da bir çok hayranı bulunan ünlü sanatçının Afyonkarahisar ile ilgili geçmişte yaşanan hatıraları hayranlarını meraklı bir bekleyiş içerisinde bıraktı.

Haluk Levent geçtiğimiz yıllarda 2 kez Afyonkarahisar’a gelmeye niyetlenmiş ama ne yazık ki bu hedefine ulaşamamıştı. Afyonkarahisar’da düzenlenen MOTOFEST kapsamındaki konserlerde yer alacağı duyurulan Haluk Levent o dönemde korona olduğunu duyurarak Afyonkarahisar’da yapılması planlanan konserine katılamamıştı. Afyonkarahisar Belediyesi tarafından o günlerde konser ücreti peşin ödenen Haluk Levent aldığı ücreti geri ödememiş, “bir sonraki etkinlikte katılma” sözü vermişti.

Bu gelişmelerin ardından Haluk Levent’in Afyonkarahisar’da konser vermesi için Afyonkarahisar Belediyesi tarafından yeniden girişimlerde bulunulmuş, ancak Haluk Levent’in mazereti nedeniyle konser ikinci kez ertelenmek zorunda kalınmıştı.

Şimdi bir kez daha Afyonkarahisar’a geleceği duyurulan Haluk Levent’in bu kez hedefine ulaşıp ulaşamayacağı merakla bekleniyor.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti