Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Döğer Ve Seydiler Beldelerine ASM Yapılacak

İhsaniye ilçesine bağlı Döğer Belediyesi ile İscehisar ilçesine bağlı Seydiler Belediyesi Aile Sağlığı Merkezlerine (ASM) kavuşuyor. İki beldenin Belediye Başkanları MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’a ASM yapımı için verdiği desteğe teşekkür etti.

İhsaniye ilçesine bağlı Döğer

Döğer Belediye Başkanı Mehmet Demirel ve Seydiler Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Tokdemir, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’a, iki beldeye yapılacak olan ASM’ler için gösterdiği çaba ve destek nedeniyle belde halkı adına teşekkür ettiler.

Mehmet Demir ve Hasan Hüseyin Tokdemir, konuyla ilgili olarak ortak yaptıkları açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Milletvekilimiz Mehmet Taytak, Belediye Başkanlığımız dönemi boyunca bizleri her daim desteklemiştir. Sayın Taytak, hem seçim öncesi vermiş olduğumuz sözlerin yerine getirilmesi noktasında hem de başkanlığımız boyunca ürettiğimiz yeni projelerin hayata geçirilmesi noktasında bizlere her zaman destek vermiştir. Hatta geçtiğimiz günlerde yine vekilimizin girişimleri ile MHP’li belediye başkanları olarak birer milyon TL hibe destek aldık. Sağlık Bakanlığımızdan, vekilimizin göstermiş olduğu çabalar sayesinde müjdeli haberi aldık. Aile Sağlığı Merkezlerimiz inşallah kısa zaman sonra beldelerimize, vatandaşlarımıza hizmet vermeye başlayacaktır. Belde halkımız için önem arz eden bu konu halkımız tarafından sevinçle karşılandı. Belde halkımız adına Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’ya, Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Hüseyin İncöz’e, İl Sağlık Müdürümüz Uzman Dr. Serhat Korkmaz’a ve vekilimize, teşekkür ediyoruz.”

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti