Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dumlupınar BİLSEM Bu Yıl Da Afyon’un Lokomotifi Oldu

Bu yıl 55’ncisi düzenlenen TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında Afyonkarahisar’dan bölge finaline kalan 10 projeden 5’i Dumlupınar BİLSEM’in öğrencilerine ait. Dumlupınar BİLSEM bu yılda Afyon’un lokomotifi oldu.

Bu yıl 55’ncisi düzenlenen

Dumlupınar Bilim ve Sanat Merkezi, en çok projeyle bölge finaline yükselerek Afyonkarahisar’ın lokomotif kurumu oldu. Dumlupınar BİLSEM’in 5 projesi, bölge finallerine yükseldi.

Afyonkarahisar’dan TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında bölge finaline yükselen projeler şöyle: Afyonkarahisar Dumlupınar Bilim ve Sanat Merkezi’nden Danışman Öğretmenler; Muhammet Öztürk, Murat Malkondu, Savaş Özbey ve Yıldız Leblebicier, öğrenciler; Melih Yiğit Karan, Aleyna Melek Orak, Ayşe Irmak Altıntaş, Ayşe Ecrin Yıldırım, Zeynep Berra Sanar, Yılmaz Oruç, Nazlı Zeynep Aydın, Zeynep Sağlam, Yağız Çalışkan, Abdurrahman Lafcı, Ömer Faruk Demir, Tunahan Kalıcak, Büşra Likoğlu, Yalçın Akman, Mustafa Yiğit Dereli’nin 5 projesi bölge finaline yükseldi. Süleyman Demirel Fen Lisesi’nden Danışman Öğretmen; Gökhan Yıldırım, öğrenciler; Pelin Özkara, Kardelen Şevval Öztoprak, Sümeyra Arı, İlknur Zeynep Yıldırım’ın 2 projesi bölge finaline yükseldi. Çay Şehit Ahmet Şahin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Danışman Öğretmen Ali Ünlü ve öğrenci Ömer İlci’nin projesi, Emirdağ Aziziye Anadolu Lisesi’nden Danışman Öğretmen Emre Kökcü, öğrenci Seray Tunca’nın projesi, Işıklar Çok Programlı Anadolu Lisesi’nden Danışman Öğretmen Sibel Ercan ve öğrenci Meryem Sarı ve Kübra Keziban Bahçe’nin projesi bölge finaline yükseldi. Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci’de, TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında Bölge Finaline gitmeye hak kazanan danışman öğretmenleri ve öğrencileri tebrik etti.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti