Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Edepli Olun Karşınızda Bir Kadın Var”

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Serkan Mumyakmaz’ın, CHP Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal’ı hedef alan sözlerini sert bir dille eleştirerek, karşılarında bir kadın olduğunu unutmadan edepli olma çağrısı yaptı.

İYİ Parti İl Başkanı

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Serkan Mumyakmaz’ı sert bir dille eleştirdi.

“SİYASET KALIBINA UYGUN OLANLARIN İŞİDİR”

Siyasetin belirli bir çizgide devam etmesi gerektiğinin ve ahlak değerlerinden uzaklaşılmaması gerektiğinin altını çizen Mısırlıoğlu, şunları kaydetti: “Siyaset eğer birinin kalıbına uygun değilse o kişi sırf koltuk sevdası yüzünden bir göreve getirilmemelidir. Siyaset her şeyden önce ahlaklı olmak, layık olmak demektir. Tahmin ediyorum ki AKP de bu şahsın kendi siyasi kültürlerine layık olmadığını düşünecek ve ivedilikle görevine son verecektir. Hiç kimse kimsenin annesine, kardeşine, evladına, eşine ya da ailesinden başka bir kişiye dil uzatacak kadar küstah ve ahlaksız olmamalı, o kişiler siyaset yapmamalıdır.”

“KARŞINIZDAKİ BİR KADIN HEPİMİZİN AİLESİ VAR”

Başkan Mısırlıoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: “Bu düpedüz alçaklık, edepsizliktir. Her şeyden önce karşınızdakinin bir kadın olduğunu unutmayın. Hepimizin ailesi var. Herhangi birinin sizin ananıza bacınıza eşinize laf etmesine nasıl tahammül edemezseniz siz de başkasına böyle yaklaşmayacaksınız. Bu şahsı edepli olmaya, AKP’yi de üzerine düşeni yapmaya davet ediyorum.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti