Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Efendimizin şefaatine nail olmayı diliyorum”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, Mevlid Kandilinin İslam Âlemi için müstesna bir zaman dilimi olduğunu ifade etti. Özkaya, “Peygamber Efendimizin şefaatine nail olmak duası ile tüm hemşehrilerimizin ve İslam Âleminin Mevlid Kandilini tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, Mevlid Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı.

“EFENDİMİZİN HAYATI BİZLERE ÖRNEKTİR”

Ali Özkaya, Peygamber Efendimiz (s.a.v.)’in dünyayı şereflendirdiği Mevlid Kandilinin İslam Âlemi için müstesna bir zaman dilimi olduğunu belirtti. Özkaya, “Âlemlere rahmet olan sevgililer Sevgilisi Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (S.A.V.)’nın hayatı tüm insanlık için büyük bir örnektir. Hayatı boyunca insanlığın iyiliği, barışı, kardeşlik ve hoşgörüyü bizlere öğütleyen Peygamber Efendimiz, ahlak, adalet ve tüm güzellikleri üzerinde barındıran nadide bir şahsiyet olarak bizlere rehber olmuştur. Yüce Allah’ın emirlerini, yasakları ve tavsiyelerini insanlığa ulaştıran Peygamber Efendimizin hayatı eşsiz bir mücadele ile geçmiş, insanlara faydalı olmayı, iyiliği, güzelliği ve mazlumların yanında olmayı kendi hayatı ile bizlere yaşayarak göstermiştir.” ifadelerini kullandı.

“DUAMIZ EFENDİMİZİN ŞEFAATİNE NAİL OLABİLMEK”

Özkaya, sözlerini şöyle tamamladı: “İnananlar olarak Peygamber Efendimizin rehberliğinde dünyaya huzurun ve barışın hâkim olması için çalışmamız gereklidir. Bu mübarek günde kendimizi muhasebe ederek, tüm insanlığın hayrına ömrümüzü adamalı, Yüce Rabbimizin mağfireti ile cennette cemalini görme şerefine nail olmak gayesi ile çalışmalıyız. Rabbimize sığınmak, günahlarımızdan arınmak ve tevbe etmek için bu mübarek günü bir fırsat bilerek ibadetle geçirmeliyiz. Rabbimizin rahmeti, Peygamber Efendimizin şefaatine nail olmak duası ile tüm hemşehrilerimizin ve İslam Âleminin Mevlid Kandilini tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti