Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Eğitim Fakültesinde kalite çok önemli”

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Eğitim Fakültesi Dekanlığı görevinde devir teslim töreni gerçekleştirildi.

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ)

 

 

AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş’ın katıldığı devir teslim töreninde Prof. Dr. Ahmet Ali· Gazel, Eğitim Fakültesi Dekanlığı görevini Prof. Dr. Nusret Koca’ya devretti.

Devir teslim töreninde konuşan AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, tüm makamların bir nöbet yeri olduğunu söyledi. Karakaş, “Tüm makamlar nöbet yerleridir. Belli bir süreliğine gelinir, hizmet edilir ve bayrak diğer gelen arkadaşa devredilir” dedi. Prof. Dr. Karakaş, Prof. Dr. Gazel’in dekanlığı döneminde AKÜ Eğitim Fakültesinde müspet gelişmeler yaşandığını belirterek, “Ahmet Ali Hocam 3 yılı aşkın bir süredir fakültemize önemli hizmetler yaptı. Bu süreçte 3 yeni bölüm kuruldu. Bunun dışında hem akademik hem idari kadroda ciddi anlamda iyileşmeler yapıldı. Bayrağı şimdi Nusret Hocamıza devrediyoruz. İnşallah bu üç yıllık süre içerisinde bayrağı aldığı yerden daha da yukarılara taşıyacaktır” diye konuştu.

Karakaş, AKÜ Eğitim Fakültesinin kendi içerisinde sorunları olmayan ve büyüyen bir eğitim birimi olduğunu belirtti. Karakaş sözlerini şöyle sürdürdü:

“Eğitim Fakültesi kendi içerisinde sorunları olmayan, aynı zamanda büyüyen bir fakülte. Bizim özellikle önem verdiğimiz fakültelerden birisi. Eğitim Fakültemizde öğretmen yetiştiriyoruz. Dolayısıyla buradaki kalite çok önemli. Bu sene  YÖKAK ile bir sözleşme yaptık. Tam akreditasyon hedefiyle kurumsal akreditasyon değerlendirme sürecine girdik. Bu süreçte hepimize düşen görevler olacak. Bu süreci de Nusret hocam fakülte adına yürütmüş olacak.”

Karakaş görevi devreden Prof. Dr. Ahmet Ali· Gazel’e de dekanlık görev süresince yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti, görevi devralan Prof. Dr. Nusret Koca ise yeni görevinde başarılar diledi.

Devir teslim töreni AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş’ın Eğitim Fakültesi eski Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ali Gazel ve yeni Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nusret Koca’ya çiçek takdimiyle sona erdi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti