Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şehit Polis Turan’ın Cenazesine Afyon Ve Isparta Valileri Katıldı

Şehit Polis Memuru Yonuz Turan, memleketi Sandıklı ilçesi Alacami köyünde gözyaşları ve dualarla son yolculuğuna uğurlandı. Turan’ın cenaze törenine Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Isparta Valisi Aydın Baruş’da katıldılar

Şehit Polis Memuru Yonuz

Görevi başındayken araç çarpması sonucu şehit düşen Isparta Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli Polis Memuru Yonuz Turan, memleketi Sandıklı ilçesi Alacami köyünde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Polis Turan’ın Cenazesine Afyon Ve Isparta Valileri Katıldı

CENAZE TÖRENİNE GENİŞ KATILIM GERÇEKLEŞTİ

Cenaze törenine; Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Isparta Valisi Aydın Baruş, Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Numan Yöner, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilli Dr. Hasan Arslan, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, Belediye Başkanları, İl müdürleri, siyasi parti temsilcileri, askeri erkân, şehit yakınları, Isparta’daki mesai arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldılar.

ŞEHİT TURAN İÇİN BABA EVİNDE HELALLİK ALINDI

Şehit Polis Memuru Yonuz Turan, önce öğle namazı öncesi baba ocağına son kez getirilerek helallik alındı. Şehit Yonuz’un, Türk Bayrağına sarılı naaşı daha sonra askeri konvoyla cenaze namazının kılınacağı alana götürüldü. Burada öz geçmişi okunan Şehit Yonuz Turan için Afyonkarahisar İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından dualar edilerek, helallik alındı. Kılınan cenaze namazının ardından Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlanan şehit Turan’ın eşi Aynur Turan ve babası Ahmet Turan’a Vali Yiğitbaşı ve Isparta Valisi Baruş tarafından Türk Bayrağı ve şehit Turan’ın fotoğrafı teslim edildi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti