Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Eğitim kısıtlamasını kadınlar yaşıyor” – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
"Eğitim kısıtlamasını kadınlar yaşıyor"

Afyonkarahisar kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret etti

Kadınlar Günü dolayısıyla gerçekleştiriyen Valilik ziyaretine Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Osman Çizmeci ile Afyonkarahisar Belediyesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İl Kadın Girişimciler Kurulu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Afyonkarahisar Barosu, Kent Konseyi ve Türk Anneler Derneği temsilcileri katıldılar.
Ziyarette Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Osman Çizmeci tarafından Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle gerçekleştirilecek olan programlar hakkında Vali Balkanlıoğlu’na ayrıntılı bilgiler sunuldu.
Daha sonra sivil toplum kuruluşları temsilcileri tarafından yapılan açıklamalardan sonra konuşan Vali Balkanlıoğlu: “Sürekli kamuoyunda, basında, yayında ve asayişte duyduğumuz ve gördüğümüz kadarıyla önceki dönemlere nazaran kadınların toplum içerisinde önemi artmaktadır. Ama maalesef hala kadınlarımızın bazı haklardan mahrum kaldıklarını da görmekteyiz. Kız çocuğu olmak doğuştan itibaren bazılarınca dezavantajlı görünüyor. Ve güç olarak ta zayıf gibi görünüyor. Ayrıca aile ekonomik yönden de zorluklar çekiyorsa ilk önce eğitim kısıtlamasını kadınlar yaşıyorlar. Bu ve bunun gibi sorunların giderek azaldığını ve kadınlarımızın dinimizdeki değeri gibi, toplumumuzda da değer kazanmasını temenni ediyorum. Sizlerin de bu bilinçlendirme ve farkındalık oluşturma çabalarınızı yürekten destekliyor, tüm Türkiye ve hatta tüm dünyadaki kadınların gününü kutluyorum” dedi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti