Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eğitim protokolü imzalandı

Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği ile

Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği ile Çağdaş ve Selçuklu Çocuk Kulübü arasında protokol imzalandı. Protokol kapsamında Çağdaş ve Selçuklu Çocuk Kulübü, Muhtarlar Derneği üyeleri ve yakınlarına eğitim kurumlarında yapılacak kayıtlara indirim sağlayacak

 

Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uygur ile Çağdaş ve Selçuklu Çocuk Kulübü kurucusu Öznur Şengül, ortakları Çetin Kılınç, Osman Tüken Afyonkarahisar’ın birçok beldesinden muhtarlar ile dün sabah Karayolları Parkı’nda kahvaltıda bir araya geldi.
“VİP EĞİTİM VERİYORUZ”
İmzalanan protokolün her iki taraf içinde hayırlı olma temennisinde bulunan Öznur Şengül, “Güzel bir eğitim sistemimiz var. Bir anne baba için hayattaki en değerli varlığı evlatlarıdır, onlarında en değerli olduğu eğitim. Eminim ki buradaki tüm muhtarların torunları evlatları var. Güzel bir eğitim veriyoruz ve hepsini teker teker davet ediyoruz. 10 kişilik sınıflarda VİP bir eğitimimiz var. Bundan sonraki süreçte görüşmeyi arzu ediyorum.” dedi.
Çağdaş ve Selçuklu Çocuk Kulübü hakkında bilgi veren Şengül , “Kurumuz 7- 14 yaş arası ilkokul ve ortaokul arası çocuklarımızı kapsıyor. Çocukların okuldan çıktıktan sonra ödevlerini yapmada yardımcı olunuyor ve daha sonrada konu anlatımları yaparak destekler veriyoruz. Tabi ki bunun yanında etkinlikler var. Anne babaları çalışan çocukların kaliteli zaman geçirebileceği bir eğitim merkezi.” diye konuştu.
“TÜM ÇOCUKLARIMIZ
BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ”
Daha sonra konuşan Çetin Kılınç, Türkiye’de eğitimde 1,5 yıldır çocukların çok zor durumda olduğunu dile getirerek, “Uzaktan eğitim sürecinde tabi ki devletimiz elinden geleni yaptı ama uzaktan eğitimin çocuklarımıza katkısı bazı durumlarda olmadı. Uzaktan eğitim hiçbir zaman yüz yüze eğitimin yerini tutmuyor. Yaşadığımız süreçte devletin yapabileceği çok fazla bir şey yoktu çünkü yasaklar tüm dünya çapında bulunuyordu. Umarım bundan sonra ülkemizde ve dünya da bu tür vakalar yaşanmaz ve çocuklarımızda düzenli olarak eğitimlerini almaya devam eder. Muhtarlarımıza buraya kadar geldikleri için teşekkür ediyoruz. Onların evlatları da bizler için çok değerli diğer çocuklarımız gibi onlara Çağdaş Çocuk Kulübü ve Selçuklu Çocuk Kulübü olarak kendi desteklerinden dolayı bir destekte biz vermek istedik.” ifadelerini kullandı. >> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti