Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yeni başkanlar 1 oy farkla seçildi

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın Yeni Başkanları 1’er oy farkla belirlendi. ATSO Yönetim Kurulu Başkanı 1 oy farkla Hüsnü Serteser, ATSO Meclis Başkanı 1 oy farkla Mustafa Ali Çelikten oldu

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Meclis Başkanı ise Mustafa Ali Çelikten oldu.
ATSO’nun yeni Meclis üyeleri dün toplanarak ATSO’nun yönetim organlarını belirlediler. Seçim Kurulu nezaretindeki ilk seçimde ATSO Yönetim Kurulu Başkanı ve ATSO Yönetim Kurulu belirlendi. Yapılan oylamadarakibini 1 oyla geçerek oyların 43’ünü alan Hüsnü Serteser yeniden ATSO Başkanı oldu. Serteser ATSO Başkanlığı’ndaki dördüncü döneme başladı. ATSO’nun diğer başkan adayı M. Önder Artuk ise 42 oy aldı.
YÖNETİM ve TOBB DELEGELERİ KIRMIZI EKİPTEN
ATSO Yönetim Kurulu Başkanı ve ATSO Yönetim Kurulu’nun belirlenmesinin ardından Seçim Kurulu görevini ATSO Meclisi’ne devretti. En yaşlı üye sıfatıyla Ali Çiloğlu’nun başkanlığında yapılan toplantıda ATSO’nun yeni yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) delegeleri ve ATSO Disiplin Kurulu üyeleri belirlendi. Bu seçimlerde Serteser’i destekleyen kırmızı listele ekipleri seçimi kazandı.
ATSO Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:
Hüsnü Serteser, Hayrettin Güzbey, Yücel Albay, Mehmet Kumartaşlı, Bekir Bayana, Fatih Mühsürler, İbrahim Sömer, Ekrem Demirel, Ömer Altınay, Kerem Güzel ve Ömer Özpınar
ATSO’nun TOBB Delegeleri şu isimlerden oluştu:
Metin İplikçioğlu, Adnan Demirel, Mehmet Özer, Hikmet Dönerkaya, Bekir Şengül ve Bülent Saygı
ATSO Disiplin Kurulu şu isimlerden oluştu: Şuayp Demirel, Bekir Şapçı, Necmi Hocaoğlu, Kadir Altınkaya ve Mehmet Güzbey
MECLİS BAŞKANI MAVİ EKİBİN ADAYI ÇELİKTEN OLDU
Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Meclis Başkanlığına ise Önder Artuk’u destekleyen mavi listenin adayı Mustafa Ali Çelikten oldu.
ATSO’da Meclis Başkanlığı için kırmızı listeden Ali Çiloğlu, mavi listeden ise Mustafa Ali Çelikten aday oldular. Meclis Başkanlığını 44 oyla mavi listede yer alan Mustafa Ali Çelikten kazandı. Kırmızı listenin Meclis Başkan Adayı Ali Çiloğlu ise 43 oy aldı.
ATSO Meclisi Başkan yardımcılıklarına Osman Erdem ve Şükrü Bızıkçı seçildiler. Meclis Katip üyesi ise Ceylan Elçi oldu.
“HEPİMİZ AFYONKARAHİSAR İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
Seçim sonuçlarının belli olmasının ardından ATSO Başkanlığı görevine 4’üncü kez seçilen Hüsnü Serteser birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Serteser şunları söyledi: “Centilmence bir seçim oldu. Tabi seçimin iki kazananı var. Bir kaybedeni bir kazananı var demeyeceğim. Çünkü dört bin civarında oy kullanıldı. Demokratik bir seçim oldu. Dolayısıyla hem yönetim kurulu başkan adaylarından Önder Artuk’a hem de meclis başkan adayı Ali Çiloğlu’na bu yarışta teşekkür ediyorum. Beni üyelerimizin dördüncü defa seçmesinden duyduğum mutluluğu, bana duydukları güvenden dolayı duyduğum mutluluğu anlatamam. Buna layık olmaya çalışacağım. Meclis Başkanı olarak seçilen Sayın Mustafa Çelikten’e de ayrıca teşekkür ediyorum. 87 meclis üyeli Ticaret ve Sanayi Odamız da 2022-2026 döneminde çok önemli projelere birlikte imza atacağız. Artık seçim bitti. Hepimiz kardeşiz. Hepimiz bu Afyonkarahisar için çalışacağız”
“BERABER OLMA KÜLTÜRÜNÜ GELİŞTİRECEĞİZ”
ATSO Meclis Başkanlığı’na seçilen Mustafa Ali Çelikten ise seçim sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Bu seçim hepimize hayırlı olsun. İnşallah Afyon kazanır. Biz dostlarımızla meslektaşlarımızla Afyon için mücadeleye devam edeceğiz. Hüsnü Bey ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum. Ama biz 87 meclis üyesi olarak hep beraber hareket edeceğiz. Afyonkarahisar’da birlikte hareket etme, beraber olma kültürünü getirmek için bu mücadeleye girmiştik. Böyle bir duruş sergiledik. Bu nedenle basın olarak bizi destekleyin. Sizden rica ediyoruz. Çünkü biz bu güne kadar yalnız kurttuk. Doğrular için hep beraber hareket edeceğiz.”
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti