Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Elmas’a teşekkür edildi

Gençlik ve Spor İl

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde bir çok başarılı göreve imza atan Semai Elmas, 31 yılın ardından emekli oldu

 

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde 31 yıl görev yaparak emekliliği hak eden Semai Elmas’a, İl Müdürlüğü’nde yapılan uğurlama ile veda edildi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci tarafından teşekkür plaketi verilen Elmas’a, Yurt Hizmetleri Müdürü Mustafa Asan da hediye taktim etti.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü makamında yapılan uğurlama da konuşan İl Müdürü Dereci, “İl Müdürlüğümüzde 31 yıl hizmet süresini tamamladıktan sonra emekli olarak kurumumuzdan ayrılan Semai Elmas’a, kurumumuza vermiş olduğu hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyor, emeklilik hayatında sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum.” dedi. >> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

 

 

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti