Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

En çok Bilgi Evi mutlu ediyor

Bu haberin fotoğrafı yok
En çok Bilgi Evi mutlu ediyor

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, “Kadınlar İleriyi Düşünüyor, Geri Dönüştürüyor” projesiyle ilgili törende, sosyal belediyecilik anlayışını sergilediklerini söyledi. Çoban, “İnanın yol, asfalt, park, bahçe yapmak, dağları devirmek onların hiç birisi bilgi evlerinde yaşadığım mutluluğu bana vermiyor” dedi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Kadınlar İleriyi Düşünüyor, Geri Dönüştürüyor projesindeki eğitim faaliyetlerine katılan kişilere sertifika törenine katıldı. Çavuşbaş Bilgi Evi’nde düzenlenen törende konuşan Belediye Başkanı Çoban, Bilgi Evleri projesinin kendisini çok mutlu ettiğini vurguladı. Çoban, “İnanın yol, asfalt park bahçe yapmak, dağları devirmek onların hiç birisi bilgi evlerinde yaşadığım mutluluğu bana vermiyor. Buradaki evlerin tamamına yakını sobalı, kış aylarında bir kardeşimizin kızımı gelin olacak, oğlumu evlenecek, nişan mı yapılacak ve söz mü kesilecek; vatandaşımız Bilgi Evleri’nde her türlü aktivitesini yapabilmekte. Öğrencilerimiz eğitim alıyor, Sağlık Müdürlüğü ekiplerimiz ve Emniyet Müdürlüğü ekiplerimiz burada çeşitli eğitimler verebiliyor. Yaz aylarında burada yine çocuklarımıza Kur’an kursları veriliyor” dedi.
GÖZLERİ BUĞULANDIRAN ANILAR
Bilgi Evleri’nde yaşadığı mutluluğu, anlattığı iki hatırasıyla konuşmasını sürdüren Belediye Başkanı Burhanettin Çoban; “Bilgi Evi hocalarımız, geçen sene çocuklarını Antalya’ya götürdü. 40’dan fazla öğrenci bu geziye katıldı. Gezi sırasında hocamız kendilerine ‘İçinizde hiç deniz görmeyenler el kaldırsın’ demiş. Bu soru üzerine 27 kişi el kaldırmış. Bunun yanında beni en çok sevindiren başka bir gelişmeyi de Çavuşbaş Bilgi Evi eski Müdürümüz Ahmet Turan’dan dinledim. Ahmet Turan, bilgi evi öğrencilerimizi bir hafta sonu pikniğe götürmüş. Piknik dönüşü gözyaşları içerisinde iki tane bayanın yanına geldiğini ve gazete kâğıdına sardıkları bir kutu kesme şekeri ve havluyu kendisine getirerek ‘bizim çocuklarımız hayatlarında ilk defa pikniğe gittiler. Hocam size teşekkür ederiz’ dediklerini benimle paylaştı. Halkımızın mutluluğu bizim sevincimizdir. Bilgi Evlerimiz hem büyüklere, hemde küçüklere hizmet etmeye devam edecek. Bizler imkânları getireceğiz, sizler destek olmaya devam edeceksiniz” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti