Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Engelli Bireyler İçin Gayretimiz Sürecek”

Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, engelli bireylerin toplumda tam anlamıyla yer almaları için ellerinden gelen gayreti göstermeye devam edeceklerini açıkladı.

Sandıklı Belediye Başkanı Dr.

Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl ve Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Öztopbaş, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Sandıklı Engelli Bakım Merkezi sakinleriyle biraraya geldiler.

Engelli Bakım Merkezinde düzenlenen etkinlikte, Başkan Mustafa Çöl, engellilerle birlikte zaman geçirme fırsatı buldu. Başkan Çöl, ziyaret sırasında engellilerin sorunlarını dinleyip, ihtiyaçları konusunda bilgi aldı.

Engellilerle birlikte öğle yemeği yiyen Başkan Çöl, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Engelli kardeşlerimizle bir arada olmak, onların sevgisini hissetmek bizim için büyük bir mutluluk. Engelliler Günü vesilesiyle onları ziyaret etmek, sorunlarını dinlemek ve onlara destek olmak amacıyla biraraya geldik. Engelli bireylerimizin toplumda tam anlamıyla yer almaları için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti