Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erbakan: Afyon’da milletvekili adaylarımıza ciddi teveccüh var

Yeniden Refah Partisi Genel

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Afyonkarahisar SKM açılışının hayırlara vesile olmasını diledi. Milli Görüşün partisi YRP’nin meclis dışında da çok ciddi hizmetler verdiğini belirten Erbakan, partisinin Afyonkarahisar milletvekili adaylarına ciddi teveccüh gösterildiğini söyledi.
Cumhur İttifakı’nın ortaklarından Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, partisinin Afyonkarahisar Seçim Koordinasyon Merkezini düzenlenen törenle açtı. SKM açılışında Dr. Fatih Erbakan’ın yanı sıra; YRP Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Naim Öztürk, YRP Afyonkarahisar İl Başkanı Fehmi Güray Çakır, İl Sorumlusu Cahit Azatlı ve partililer katıldı.
“SUSUZ’DA AFYONLULARLA KUCAKLAŞTIK”
Dr. Fatih Erbakan törende yaptığı konuşmada İslam Âlemi ve Türk Milletinin mübarek Ramazan ayını kutladı. Ramazan Bayramına da erişebilmeyi dileyen Erbakan, “Bu Ramazan ayında ve Ramazan Bayramı’nda tüm dünyada zulüm altında olan Müslümanların ve bütün ezilenlerin, mazlumların kurtuluşuna vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyoruz. Bu mübarek günlerin adil bir dünyanın kuruluşuna vesile olmasını Allah’tan niyaz ediyoruz. Afyon’un girişinde, Susuz beldesinde teşkilat binamızın açılışını gerçekleştirdik. Orada Susuz halkıyla Afyonlularla kucaklaştık. Bizleri en güzel şekilde karşılayan, bağrına basan kıymetli Afyonlulara, Susuzlulara ve kıymetli Afyon il teşkilatımıza da, başta İl Başkanımız olmak üzere teşekkür ediyoruz. Afyon merkezde, Yeniden Refah Partimizin seçim koordinasyon merkezinin açılışını gerçekleştiriyoruz. İnşallah Seçim Koordinasyon Merkezimiz Afyon’da Yeniden Refah Partimizin zaferlerine vesile olacak.” dedi.
“AFYON’DA DA ADAYLARIMIZA CİDDİ BİR İLGİ VAR”
Erbakan sözlerini şöyle sürdürdü: “İnşallah Afyon’da iftar programımızı Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Zeybek’le birlikte gerçekleştireceğiz. Geniş katılımlı bir iftar programında Afyon halkıyla buluşacağız. Bu iftar programımızın da hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyoruz. Ziyaretimizin, çalışmalarımızın açılışını yaptığımız Susuz Belde Teşkilatı ile Seçim Koordinasyon Merkezinin inşallah Afyon’da Yeniden Refah Partimizin 14 Mayıs’ta zaferler kazanmasına vesile olmasını diliyoruz. Türkiye genelinde olduğu gibi Afyon’umuzda da Yeniden Refah Partimize milletvekili adaylarımıza ciddi bir ilginin, teveccühün olduğunu açık bir şekilde müşahede ediyoruz. Bu durum tarih boyunca Milli Görüş tarihinde bu şekilde olmuştu. 1969 yılında merhum Erbakan Hocamız Meclise Milli Görüş’ü taşıdı ve ardından hemen sonra yapılan 1973 yılı seçimlerinde Milli Selamet Partisi, Milli Görüş, iktidar ortağı oldu. Susuz beldesinde de ifade ettiğimiz gibi iktidar ortağı olduğunda da efsane hizmetleri gerçekleştirdik.”
“YRP’Yİ 14 MAYIS’TA MECLİSTE 2028’DE İKTİDARA TAŞIYACAĞIZ”
12 Eylül askeri darbesinin ardından 1991 yılında bir ittifakla Refah Partisinin Milli Görüş Lideri merhum Necmettin Erbakan tarafından TBMM’ye taşındığını hatırlatan Fatih Erbakan, “1995 yılı seçimlerinde Refah Partisi birinci parti oldu ve 1996 yılında da iktidar ortağı oldu. Koalisyon hükümeti kuruldu. 54. Hükümet, Refah Partisi’nin öncülüğünde kuruldu. Bu hükümet tarihinin en başarılı hükümeti olarak tarihe geçti. Dolayısıyla Milli Görüş tarihi meclise milli görüşün taşınması ve ardından meclisteki gösterdiği performans sayesinde bir sonraki yapılan seçimlerde de Milli Görüş’ün iktidar olması şeklinde tarihimiz gerçekleşti. Biz Yeniden Refah Partisi olarak 14 Mayıs 2023 tarihinde partimizi Meclise taşıyacağız. Ardından da inşallah 2028 yılında da iktidara taşıyacağız. Bu inançla, bu azimle, gayretli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”
“HAYRA VESİLE ŞERRE FRENİZ”
TBMM dışında YRP’nin çok ciddi hizmetleri olduğunu ifade eden Erbakan şunları kaydetti: “Meclis dışında çok ciddi hizmetlerimiz oldu. EYT’li kardeşlerimizin mağduriyetlerinin giderilmesi noktasında mücadelemiz sonuç verdi. İstanbul Sözleşmesi’nden Türkiye’nin çıkmasıyla ilgili meclis dışında yaptığımız muhalefetin çok büyük etkisi oldu. Ayasofya Camii’nin açılmasında partimizin büyük etkisi oldu. LGBT sapkınlığına karşı uyanık olunması noktasında meclis dışında çok ciddi bir mücadele verdik. Böylece bu konuyu hükümetin gündemine getirmesini sağladık. Covid-19 pandemi sürecinde Yeniden Refah Partimiz meclis dışında olmasına rağmen ne olduğu belli olmayan aşıların milletimize yapılmaması, milletimizin bu aşılardan korunmasıyla ilgili çok ciddi bir görev ifa etti. Bütün bu hayırlı hizmetler hayra vesile olup şerre de fren olma misyonuna hizmet etmiştir. İnşallah 14 Mayıs 2023 tarihindeki seçimin ardından TBMM’de çok daha güçlü bir şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz. Biz buna inanıyoruz. YRP yanlışların önlenmesine, şerlerin önlenmesinede vesile olacaktır. İnşallah 2028 yılı seçimlerinde de YRP iktidar adayı olacaktır. Bu vesileyle bir kez daha değerli il başkanımıza, bütün emeği geçen Afyon il teşkilatımızın kıymetli mensuplarına ve değerli basın mensuplarımıza bizlere Ankara’dan eşlik eden kıymetli Genel Başkan Yardımcımız Naim Öztürk’e teşekkürler ediyorum. Toplantımız hayırlı olsun. Seçim Koordinasyon Merkezimiz hayırlı olsun. Mübarek Ramazanımızda bir kez daha hayırlı olsun.”
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti