Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erkmen Belediyespor Genç Kızlar’ın en büyüğü

Bu haberin fotoğrafı yok
Erkmen Belediyespor Genç Kızlar'ın en büyüğü

Genç Kızlar Voleybol Ligi’nde Erkmen Belediyespor, geçen hafta sonu Pazar günü oynanan final maçlarından sonra şampiyonluk kupasının sahibi oldu

Afyonkarahisar Genç Kızlar Kulüpler Arası Voleybol Ligi’nde şampiyonluk kupası sahibini buldu. 4 takımın mücadele ettiği ligde Pazar günü oynanan maçlar sonucunda Erkmen Belediyespor ligi ilk sırada bitirerek şampiyonluğa ulaştı. Hafta sonu ligde oynanan 2 maç şampiyonu belli etti. İlk maç Osmangazi Gençlik ve Spor Kulübü ile Salim Pancar Gençlik ve Spor Kulübü arasında oynandı. Bu maçı Osmangazi Gençlik ve Spor Kulübü 3-0 kazandı. Diğer maçta ise Ertuğrul Gazi Gençlik ve Spor Kulübü ile Erkmen Belediyespor karşı karfşıya geldi. Bu önemli maçı da Erkmen Belediyespor 3-0 kazandı.Bu sonuçla Erkmen Belediyespor lig şampiyonu oldu. (Kocatepe)

Şampiyon kızlara yemek

Erkmen Belediyespor’un şampiyon olmasından sonra Kulüp Başkanı Bekir Bayram da Genç Kızlar Voleybol Takımı’na İkbal Termal Otel’de bir yemek verdi. Şampiyonluk yemeğine, idareciler, sporcular ve Kulüp Başkanı Bekir Bayram da katıldı. Bekir Bayram, kendilerine her konuda destek veren Belediye Başkanı Memduh Kuş’a da teşekkür etti. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti