Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erkmenli tekvandocular Balıkesir’e gidiyor – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Erkmenli tekvandocular Balıkesir'e gidiyor

Erkmen Belediye Gençlik ve Spor Kulübü tekvandocuları, Balıkesir’de düzenlenecek 3. Geleneksel İllerarası Tekvando Şampiyonası’na katılacaklar

Balıkesir’de düzenlenecek 3. Geleneksel İllerarası Tekvando Şampiyonası’na Afyonkarahisar’dan Erkmen Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Tekvando Takımı katılacak. Balıkesir’in Dursunbey İlçesi’nde düzenlenecek şampiyonaya gitmek için bugün yola çıkacak Erkmen Belediyesporlu tekvandocular turnuvada Afyon’u en iyi şekilde temsil etmek istiyorlar. 12-13 Mayıs tarihleri arasında düzenlencek turnuva öncesi açıklamada bulunan Erkmen Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Nail Arı da sporcularına güvendiğini ve derecelerle döneceklerini ifade etti. Arı, şampiyonya 13 sporcuyla katılacaklarını dile getirerek, “Balıkesir’de düzenlenecek bu şampiyonaya iyi hazırlandık. Spor-cularımıza güveniyoruz. Başarılı sonuçlarla dönceceğiz” dedi.
2 gün sürecek şampiyonaya Türkiye genlinden çok sayıda sporcunun katılacağı ifade edildi.
Erkmen Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Tekvando Takımı’ndan bu turnuvada yer alacak sporcuların isimleri ise şöyle: Kevser oruç, Sümeyye Oruç, Hasan Oruç, Osman Şimşek, Reyyan Nur Erşen, Ümmü Gülsüm Arı, Ahmet Şahin, Fatih Bayram, Furkan Bayram, Adnan Kuş, Hilmi Efe Dal, Sinem Aslantaş, Hazer Aslantaş, Ahmet Balık.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti