Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ev değil uyuşturucu deposu

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından şüphe üzerine durdurulan araçta uyuşturucu kullandıkları tespit edilen 2 kişinin ifadesi üzerine narkotik ekipleri tarafından bir eve düzenlenen operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Dinar Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda Başmakçı İlçesi’nde durdurulan araçta 2 adet uyuşturucu içimde kullanılmış folyo ele geçirildi. Olayla ilgili araçta bulunan E.S. ve M.S. isimli kişiler hakkında “Uyuşturucu Madde Kullanma” suçundan işlem yapıldı. E.S. ve M.S.’nin Narkotik ekiplerine uyuşturucu maddeyi A.S. isimli kişiden aldıklarını beyan etmelerini üzerine adı geçen şüphelinin Başmakçı İlçesi’nde bulunan evinde yapılan aramada; 0.54 gram eroin maddesi, 2.82 gram metamfetamin maddesi, 11 adet 8 mg Suboxone ibareli sentetik ecza, 1 adet hassas terazi, 1 adet ruhsatsız tabanca ve üzerinde takılı şarjör içinde 7 adet fişek, 35 adet 7.65 mm ve 2 adet 9 mm fişek, 1 adet ruhsatsız otomatik av tüfeği, 4.980 TL para, 9 adet kullanılmış alüminyum folyo ve 2 adet kullanılmamış alüminyum folyo rulosu, 4 adet cam aparat, 1 adet siyah pürmüz, 1 adet uyuşturucu madde ticaretine ilişkin isimlerin ve karşısında para yazılı olan alacak listesi, 38 adet klipsli poşet ve çok sayıda uyuşturucu madde paketlemede kullanıldığı değerlendirilen kesik kağıt ele geçirildi.

“Uyuşturucu Madde Ticareti” suçundan gözaltına alınan A.S.’nin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sev edileceği öğrenildi. >> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti