Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“FETÖ’nün siyasi ayağını arayanlar aynaya baksınlar”

İYİ Parti İl Başkanı

İYİ Parti İl Başkanı Muhammed Mısırlıoğlu, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 5. yıldönümünde milletin devleti sokaklardan topladığını iddia etti. Mısırlıoğlu, “FETÖ’nün siyasi ayağını arayanlar aynaya baksınlar. HDP ile işbirliği yapıldığını iddia edenler aynaya baksınlar” dedi

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammed Mısırlıoğlu dün öğlen partide basın toplantısı düzenledi.
“HAİNLER TÜRK
MİLLETİNİN FERASETİ KARŞISINDA BAŞARIZI OLDU”
Muhammed Mısırlıoğlu, bu yıl 26. yıldönümü yâd edilen Srebrenitsa Soykırımında, dünyanın gözleri önünde, Avrupa’nın orta yerinde acımasız, vicdansız, lanetli eller tarafından 8 bin 372 cana insafsızca kıyıldığını belirtti. Mısırlıoğlu, “Srebrenitsa’da katledilen masum insanlara rahmet diliyor, eli kanlı katillerini bu vesileyle bir kez daha lanetliyorum. 15 Temmuz hain darbe kalkışmasının 5. yıldönümünü idrak ediyoruz. 15 Temmuz 2016’da Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) Paralel Devlet Yapılanması tarafından düzenlenen hain darbe girişimi, Türk Milleti’nin direnişiyle bertaraf edildi. Hain darbe girişiminin üzerinden 5 yıl geçti ancak 251 vatandaşın şehit olduğu, 2 bin 196 vatandaşın da gazi olduğu karanlık gecede yaşananlar hafızalardaki tazeliğini koruyor. Bu kara günde Şehit Ömer Halisdemir’in yazdığı gibi onlarca kahramanlık öyküsü ortaya çıktı ve darbe girişimi durduruldu. Darbe girişimi, Türkiye siyasi tarihinde 12 Eylül 1980 askerî darbesinden 36 yıl sonra gerçekleştirilen ilk askerî darbe teşebbüsü olarak kayıtlara geçti. Türk Milletinin feraseti karşısında başarısız oldular. O gün Kocatepe gibi dimdik duran Türk Milletini karşılarında buldular. Tüm şehitlerimizi rahmetle, şükranla ve minnetle anıyor, gazilerimize de ömür boyunca sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum.” dedi.
“FOTOĞRAF SERGİSİ
KARANLIK GECEYİ BİR KEZ DAHA HATIRLATTI”
AKÜ’de düzenlenen 15 Temmuz’da yaşananların sergilendiği fotoğraf sergisindeki fotoğrafların 15 Temmuz 2016 tarihidenki karanlık geceyi bir kez daha hatırlattığını dile getiren Mısırlıoğlu, “Milletin devleti sokaklardan topladığını gördük. İşte bu bakımdan devleti yönetenler siyasi çıkar ve rant uğruna ne idüğü belirsiz, kimin uşağı olduğu belli olmayan karanlık yapılarla iktidar pazarlığı yapamaz ve milletimiz sayesinde yapamadılar. İşte 15 Temmuz gecesi AKP’nin ülkemizin tüm kurum ve kuruluşlarının içine doldurduğu bu paralel devlet yapılanmasının kalkıştığı darbe teşebbüsü milletin feraseti ve direnişiyle bertaraf edilmiştir.” diye konuştu.
“AK PARTİ İL BİNASINA VATANDAŞ GİREMİYOR, LÜFTEN AKARÇAY’LA İLGİLENİN”
İktidar partisi AK Parti il binasına parti üyesi vatandaşın giremediğini belirten Mısırlıoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “İktidar partisi İl Başkanlığı kapısında polis bekliyor. Niye geldin, kimi göreceksin gibi sorularla vatandaş içeri alınmıyor. Allah bu ucube iktidardan Türk milletini tez zamanda kurtarsın. İlimiz Selçuklu Mahallesinde Akarçay bölgesindeki balık ölümleri ve pis kokular şikâyet konusudur. Afyonkarahisar Belediyesi tarafından yaklaşık 45 milyon lira harcanarak yapılan Akarçay pis kokudan ve ölü balıklardan geçilmiyor. Akarçay’da yüzlerce balık öldü. Derinliği yaklaşık 2 metre olan çayda ölen balıklar su yüzüne vurdu. Maalesef insan sağlığı için yenmesi sakıncalı olan bu balıkları vatandaşlarımız topluyor. Akarçay çevresinde oturan vatandaşlarımız pis koku yüzünden pencerelerini açamadıklarını söylüyor. Belediye Başkanımıza halkımızın bu şikâyetini iletmek bizim görevimiz, biz bunu siyasi malzeme olarak söylemiyoruz. Lütfen Akarçay ile ilgilenin halkımızı dinleyin.”
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti