Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Gastronomi Sokağı Gastronomi Şehrine Değer Katacak”

Türkiye’de ilk olan ve yapım aşamasında sona gelinin Gastronomi Sokağı’nda incelemede bulunan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Bölge esnafımızı kalkındıracak ve turizm potansiyeline oldukça değer sağlayacak bir yatırım. Hayırlı olsun” dedi.

Türkiye’de ilk olan ve

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek tarafından şehrin turizm potansiyeline katkı sunmak amacıyla hayata geçirilen projelerden bir tanesi olan Gastronomi Sokağı’nda çalışmalarda sona gelindi. Mehmet Zeybek, Gastronomi Sokağı’nda yapılan son çalışmaları yerinde inceledi.

“Gastronomi Sokağı Gastronomi Şehrine Değer Katacak”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tarihi konaklar bölgesinde yer alan Gastronomi Sokağı;  yerli ve yabancı ziyaretçilerimizin gastronomi lezzetlerine de erişimini kolaylaştıracak. Gastronomi Şehri Afyonkarahisar’ın 35’den fazla tecilli lezzeti bu proje ile birlikte ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. Hizmete açılmaya hazırlanan Gastronomi Sokağı; 4 blok 13 sosyal tesisten oluşuyor. Toplamda 500 metrekarelik alana sahip proje bölgeyi şimdiden cazibe merkezi haline getirdi.

“GASTRONOMİ ŞEHRİNE DEĞER KATACAK”

Türkiye’de ilk olan Gastronomi Sokağı’nın mahalle esnafını kalkındırmak amacı ile hayata geçirildiğini ifade eden Mehmet Zeybek, “Gastronomi Şehriyiz. Gastronomi Sokağı yapalım istedik. Türk Patent Enstitüsü tarafından tescillenmiş yöresel ürünlerimizin yapımının, sunumunun ve pazarlamasının yapılabileceği yatırımın inşa çalışmalarında sona gelindi. Son dokunuşları yerinde inceliyoruz. Afyonkarahisar’ımıza gastronomi alanında da farklı bir değeri kazandırmış olacağız. Bölge esnafımızı kalkındıracak ve turizm potansiyeline de oldukça değer sağlayacak bir yatırım. Hayırlı olsun” dedi.

“Gastronomi Sokağı Gastronomi Şehrine Değer Katacak”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti