Genç Başkan, Gençlerle Bir Arada

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Dazkırı Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından düzenlenen Kariyer Günleri etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Gençlerle 2. Söyleşi programının konuğu Dazkırı Belediye Başkanı Fatih Çiçek oldu.

Dazkırı Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda düzenlenen etkinliğin moderatörlüğünü, Prof. Dr. Cahit Gürer yaptı. Söyleşide Başkan Fatih Çiçek; kariyer yolculuğunu, yönetim anlayışını ve gelecek vizyonuna ilişkin öğrencilerle deneyimlerini paylaştı.

Genç Başkan, Gençlerle Bir Arada

Kendisinin de yıllar önce Dazkırı Meslek Yüksekokulu Elektrik Bölümü öğrencisi olduğunu kaydeden Çiçek, teknik disiplin ve analitik düşünme becerisinin idari görevlerde önemli avantajlar sağladığını ifade etti. Başarının temelinde “hayat boyu öğrenme” anlayışının bulunduğunu söyleyen Çiçek, öğrencilere diplomalarının yanında kişisel gelişimlerine de önem vermeleri tavsiyesinde bulundu.

Söyleşide projeleri hakkında da bilgi veren Çiçek, “Toplumsal Gelişim Merkezi” ile “TEKNOFEST” vizyonuna değinerek gençlerin teknolojik gelişim süreçlerinde kritik bir role sahip olduğunu söyledi. Öğrencilere hata yapmaktan korkmamaları gerektiğini ifade eden Çiçek, zorluklar karşısında yeniden ayağa kalkabilmenin azim ve kararlılıkla mümkün olduğunu dile getirdi.

Söyleşi; soru cevap bölümün ardından teşekkür belgesi takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Genç Başkan, Gençlerle Bir Arada

Kocatepe Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme