Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gençler engellilerle etkinliklere katıldı – Kocatepe Gazetesi

Akarçay Özel Eğitim ve
Gençler engellilerle etkinliklere katıldı

Akarçay Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi önderliğinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Park Afyon AVM’de “Farkında Ol Farkettir” resim sergisi düzenlendi. Gençlik Merkezi ailesi gönüllü gençlerle etkinlik yaptı.
Beyazay Afyon Şubesi ile birlikte Karahisar Gençlik Merkezi engellileri evlerinde ziyaret etti. Karahisar Gençlik Merkezi’ndeki gençlerin de eşlik ettiği ziyarette, engellilerle sohbet edilerek istek ve önerilerini dinlendi.
Gençlerin “İyilik Ağacı” projesi kapsamında Karahisar Gençlik Merkezi ile Afyonkarahisar Gökyüzü Uçuşları Gençlik ve Spor Kulübü Derneği tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir etkinlik daha gerçekleşti. Etkinlikte kentteki bedensel engelliler paramotor ile uçurulurken büyük heyecan yaşadı. Küçükçobanlar Köyü yakınlarında bir alana gelen bedensel engelliler ve gönüllü gençlerin heyecanını görülmeye değerdi.
Beyazay Derneği Başkanı Feyza Kayar’ın konuk olduğu Afyonkarahisar’da yayın yapan yerel radyoda düzenlenen Engelliler Günü programına Gençlik Merkezi gönüllü genci katıldı.
Türkiye Sakatlar Derneği Afyonkarahisar Şubesi, Gençlik Merkezi gönüllü gençlerin katılımıyla ziyaret edildi.
Karahisar Gençlik Merkezi çalışanları ve gönüllüleri engelliler gününde engellilerin yanında olduklarını yaptıkları her faaliyette dile getirdi. Karahisar Gençlik Merkezi’nden yapılan açıklamada “Bu güzel faaliyetlerde yer alan tüm gençlerimize teşekkür ederiz” ifadesine yer verildi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti