Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gençler Seydiler Ortaokulu’nu ağırladı – Kocatepe Gazetesi

Gençlik Hizmetleri ve Spor
Gençler Seydiler Ortaokulu’nu ağırladı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Afyon Gençlik Merkezi “Merkezim Her Yerde Projesi” kapsamında kırsal bölgelerde yaşayan gençlere yönelik çalışmalarını sürdürüyor.
Proje ile Afyonkarahisar ilinin en ücra bölgelerine kadar gençlere ulaşan Afyonkarahisar Gençlik Merkezi bu ay İscehisar’ın Seydiler Ortaokulu’nda okuyan 24 öğrenciyi proje kapsamında ağırladı. Gençler ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nde yer alan spor tesisleri gezildi. Gençlere, Okçuluk Antrenörü Muhlis Öç tarafından okçuluk faaliyeti, Bocce Antrenörü İsmail Akçıl tarafından bocce eğitimi verildi. Sonrasında Park Afyon Alışveriş Merkezi’nde Diriliş Karatay filmi izlenildi. Arkeloji müzesi, İmaret Camisi, Taş Medrese, Millet Hamamı, Taşhan ve tarihi yerler gezildi.
Programın son etabı Afyonkarahisar Gençlik Merkezi’nde tamamlandı. Afyonkarahisar Gençlik Merkezi Gençlik Liderleri tarafından gençlere Afyonkarahisar Gençlik Merkezi, Gençlik ve Spor Bakanlığın projeleri hakkında sunum yapıldı. Afyon Gençlik Merkezi gönüllüleri tarafından gençlere Zeka ve Strateji geliştirme oyunu olan mangala öğretildi. Bakanlığın şapka ve tişörtleri gençlere hediye edilerek faaliyet tamamlandı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti