Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Girişimcilik Haftası kutlanacak – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi
Girişimcilik Haftası kutlanacak

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu, Global Girişimciler Kurulu hakkında açıklama yaptı. Girişimciler Kurulu’ndan yapılan açıklamada “Global Girişimcilik Haftası bu sene resmi olarak Türkiye’de onuncu defa, 13-19 Kasım 2017 tarihleri arasında kutlanacaktır. Ülkemizin ekonomik yönden kalkınması, insanlarının kazançları yüksek olması, işsizliğin sona ermesi için girişimci ve yenilikçi insanlarımıza ihtiyacımız vardır. Toplumun en küçük yapı taşı aile olduğuna göre bu anlamda ailelerden başlayarak gençlerimizi annelerimizi kadınlarımızı girişimcilik anlamında desteklemeli önlerini açmalı sahip oldukları cevherleri keşfetmeli ve ülkemize kazandırmalıyız.
Biz Millet olarak çok güçlü vasıflara sahibiz. Bu anlamda kendimizle gurur duymalıyız. Bizim insanımız, kadınımız yok tabirini bilmez üretir. Ekmek alacak para yoksa yok demez bereketli eli ile ekmeğini kendi yapar, toprak kokan eli ile aşını yapar, kıyafetini kendi örer, süsü için oyasını dahi kendi yapar kendi kendine yetebilir” denildi.
Açıklamada şu vurgulara yer verildi:
“Global Girişimcilik Haftası kapsamında Sivil Toplum Kuruluşları, üniversiteler ve devlet kurumlarının yer aldığı 300′den fazla paydaş Global Girişimcilik Haftası boyunca tüm Türkiye genelinde etkinlikler düzenlenecek. Etkinlikler kapsamında paneller, konferanslar, oturumlar, çalışma atölyeleri, fikir yarışmaları, eğitim programları, web buluşmaları ve vaka çalışmaları organize edilecektir. İşletmenin boyutu ne olursa olsun yerelliği kaybetmeden küresel ölçekte düşünme düsturuyla insanımızı gençlerimizi kadınlarımızı desteklemeli önlerini açmalı her türlü girişimcilik faaliyetlerine gerek devlet olarak gerek sivil toplum örgütleri olarak gerek bireyler olarak destek vermeliyiz.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti