Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Güçlü demokrasi için devlet de,

Bu haberin fotoğrafı yok
Güçlü demokrasi için devlet de,

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle siyasiler ve bürokratlar tarafından yayınlanan mesajların tümünde basının demokrasi açısından önemine vurgu yapıldı

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Afyonkarahisar’daki bürokratlar ve siyasiler birer mesaj yayınladılar.Basın çalışanlarının sorumluluklarına ve yaptıkları görevin önemine işaret edilen mesajlarda basın mensuplarının Çalışan Gazeteciler Günü kutlandı.
SORUMLULUK TAŞIYAN MESLEK
Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu mesajında basının, ülkemizin ve milletimizin menfaatleri doğrultusunda, doğru ve tarafsız bir şekilde halkımızı bilgilendirdikleri için demokrasimizin vazgeçilmez unsurlarının başında geldiğini belirtti. Basının toplumun gelişmesinde çok önemli ve büyük sorumluluklar taşıyan bir meslek olduğunu belirten Vali Balkanlıoğlu, “Gazeteciler halkımızın bilgi edinme özgürlüğüne katkıda bulunan ve vatandaşlarımızın beklenti ve taleplerini dile getirerek çok önemli bir görevi ifa etmektedir. Basın çalışanlarının görevlerini yerine getirmek için her türlü şartta fedakarca çalıştıklarına görevimiz gereği her an yakinen tanığız. Çalışma şartlarını kolaylaştırmak, onlara gereken desteği vererek haber kaynaklarına ulaşmalarını sağlamak tüm kamu çalışanlarının görevidir. Bu vesileyle, Basın meslek ilkelerini ön planda tutarak yaptıkları görevlerini, bundan sonra da aynı anlayışla yerine getireceklerine inandığımı belirtirken, ilimizdeki tüm basın çalışanlarının bu anlamlı günlerini kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.
ÜRÜN: “BASIN İLERİ DEMOKRASİNİN
VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR”
Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, katılımcı ve çoğulcu demokrasilerinin vazgeçilmez unsurlarından bir olan basının kamuoyunda yaptıkları haberlerle kurumlar ve bireyler arasında adeta bir köprü vazifesi gördüklerini bildirdi.
Ürün, 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı. Ürün açıklamasında, 10 Ocak 1961 tarihinde gazetecilerin sorunlarına çözüm bulunması amacıyla 212 sayılı yasanın yürürlüğe girmesi nedeniyle 10 Ocak tarihinin Dünya Çalışan Gazeteciler Günü olarak kutlandığını kaydetti. Basının toplumun doğru olarak bilgilendirilmesi noktasında önemli bir görev ifa ettiğini ifade eden Ürün mesajında şu ifadeleri kullandı: “Yazdıkları haberler ile tarihe not düşen, kamu çıkarı için deklanşöre basan, köşelerinde yazdıkları cümleler ile kamuoyunun bilgilendirilmesini sağlayan basın camiası, ileri demokrasinin vazgeçilmez bir unsurudur. Bu anlamda kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi noktasında gazetecilerin yaptıkları haber ve değerlendirmelerde sorumlulukları bulunmaktadır. Söz konusu sorumluluklarla birlikte basın mensuplarının fikir ve düşüncelerini özgür ve rahatça ifade edebilecekleri bir ortam ve bir takım yasal hakların sağlanması amacıyla 10 Ocak 1961 tarihinde yürürlüğe giren 212 sayılı yasa gazetecilere bu imkânları belli ölçülerde sağlamıştır. Biz siyasilerin mesajların kamuoyunda da duyurulmasında da önemli bir rol üstlenen gece gündüz demeden kamuoyunun bilgilendirilmesi adına fedakarca çalışan değerli basın mensuplarımızın 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günleri’ni tebrik eder, selam ve saygılarımı sunarım.”
GÜÇLÜ DEMOKRASİ İÇİN
ANADOLU BASINI DESTEKLENMELİ
CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş ise demokrasinin güçlendirilmesi için Anadolu basının güçlendirilmesi gerektiğine işaret etti. Basının; gücünü halktan alarak, tarafsız bir şekilde haber ve yayın yapma, toplumu doğru bilgilendirme, elde ettiği haber ve bilgileri kamuoyuna objektif bir anlayışla yansıtma, kurumlarla bireyler arasındaki bilgi akışını sağlama, toplumun çıkarlarını koruma, toplumu aydınlatma gibi geniş kapsamlı ve anlamlı görevleri olduğunu hatırlatan CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, “Katılımcı Demokrasinin gelişmesi ve yerleşmesinde önemli rolü olan özgür basındır. Basın Siyasetçi ile Halk arasında bir köprüdür” dedi. Toptaş şöyle devam etti: “Basın mensuplarımızın görevlerini yaparken öncelikle tarafsız olmaları, hukukun evrensel ilkelerini rehber edinmeleri, kişi temel hak ve hürriyetlerine son derecede dikkat etmeleri ve hukuk ile vicdani değerleri özümsemesi gereklidir.
CEZAEVİNDEKİ GAZETECİLER
DEMOKRASİNİN KARA LEKESİ
Basın çalışanlarımızın özellikle yerel basın çalışanlarımızın bir çok sorunu olduğunu bu sorunların ortadan kaldırılması için yapılacak yasal düzenlemelerin yetersiz olduğunu biliyoruz. Doğru haber verme, objektiflik ve özel hayata saygı, basın çalışanlarımızın vazgeçilmez düsturları olmalıdır. Basın çalışanları özgür olmadan objektif haber yapamazlar. Bugün bir çok gazeteci ve çalışanının cezaevinde olması demokrasi tarihimiz de kara leke olarak kalacaktır. Anadolu Basını,Anadolu insanı ve Anadolu toprakları Milletçe var olmamız için güçlendirilmelidir. Basın içerisinde her dönem iktidara yakın,taraflı yayın yapan yayın organları olmuştur. Fakat basınımız, özellikle yerel basınımız ve çalışanları objektif, halka yakın, özel hayata saygılı, gerçeklere uygun, ilkeli olarak bilgi akışı veya yayın yapmaya çalışmaktadırlar. Bu duygu ve düşüncelerle, gece-gündüz, yaz-kış demeden, çok zor şartlar altında sadece gerçeklerin peşinden koşan ve toplumu aydınlatmak adına her türlü mücadeleyi veren değerli basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum”
KENDİ YAŞAMLARINDAN
FEDAKARLIK YAPIYORLAR
Milliyetçi Hareket Partisi Afyon Milletvekili Kemalettin Yılmaz ise 10 Ocak 1961 tarihinde 212 Sayılı Kanun ile yürürlüğe giren, Basın mesleği görevinde fedakarlık gösteren basın mensuplarımızın haklarını düzenleyen ve “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” olarak kabul edilen bu önemli günün 52. yılının kutlandığına dikkat çekti. Basın mensuplarının, kamuoyu adına tüm dünyada ve ülkemizde gelişen olayları görüp, gözlemleyerek halkı doğru, tarafsız ve hızlı bir şekilde bilgilendiren ve bunu yaparken aynı zamanda, ailesinden ve özel hayatından fedakarlıkta bulunarak kutsal bir görevi yerine getirdiklerini belirten MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz “Tüm bu zor şartlara rağmen, en iyi şekilde görevini yerine getirme çabası içinde olan ulusal ve yerelde çalışan basınımız, tüm dünyanın sesi ve kulağı olmaya dün olduğu gibi bugün de devam etmektedirler. Ancak basın mensubu çalışanlarımızın, çalışma şartları düzeltilmeli, geçimlerini daha iyi bir şekilde sağlayabilecekleri imkanlar sunulmalıdır” dedi. Bunun yanı sıra basının kamuoyunu aydınlatırken de kişi haklarına saygıyı asla ihmal etmemesi gerektiğini belirten Yılmaz, “Doğru haber verme, tarafsızlık, özel hayata saygı, basın ve basın çalışanları için yol gösterici değerler olmalıdır. Basın mensuplarımızın görevlerini ifa ederken bu değerlere hassasiyet gösterdiklerine gönülden inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, kamuoyunun bilgilendirilmesi ve vatandaşlarla kurumlar arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi için önemli katkılarda bulunan değerli basınımızın “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü” kutlar tüm basın mensuplarımıza çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.
BAŞKAN ÇOBAN
GAZETECİLERİ AĞIRLADI
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle her yıl basın çalışanlarıyla kahvaltıda bir araya gelen Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, kahvaltı geleneğini bu yıl da bozmadı. Belediye Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltıya, basın çalışanlarının yanı sıra; Vali İrfan Balkanlıoğlu, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, İl Jandarma Komutanı Okçin Akşit, İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, Basın Yayın Enformasyon İl Müdürü Ali Fuad Gölbaşı ve Basın İl Kurumu Müdürü Burak Orhan katıldı.
Kahvaltıda kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı ve aileleriyle birlikte nice yıllara sağlık, mutluluk ve başarıyla ulaşmalarını temenni etti. Kahvaltıda ikram edilen tüm gıdaların Afyonkarahisar’da üretildiğine dikkat çeken Başkan Burhanettin Çoban, bu geleneğini önümüzdeki yıllarda da devam ettireceklerini kaydetti.
Gazetecilerin, toplumun her konudan haberdar edilmesi açısından zor ve bir o kadar da özveri gerektiren bir mesleği icra ettiğini belirten Vali İrfan Balkanlıoğlu ise, “Gazete ve televizyonlarda, bazen bir iki dakikada zaman ayırıp okuduğumuz ya da seyrettiğimiz haberlerin arkasında çok büyük çaba ve özveri var. Bu işin mutfağı çok yoğun. Bir sürü insanın ele emeği var ama biz bunu çok fazla göremiyoruz. Bu noktada, basının her kesiminde çalışan bütün basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyorum” dedi.
SİYASİLERLE VATANDAŞ
ARASINDA KÖPRÜ
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Zeybek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yayınladığı mesajında gazetecilerin tarihe not düşmek gibi bir sorumluluk üstlendiklerini dile getirdi. Zeybek mesajında, basının kamu yararını gözetmek, farklı görüşlerin seslendirilmesine imkan tanımak ve toplumsal bilinci güçlendirmek gibi önemli işlevlere sahip olduğunu kaydetti.
Basının vatandaşların doğru haber alma bunun yanında kamuoyunun duygu ve düşüncelerini yansız bir biçimde aktarmak suretiyle, demokrasinin işlerlik kazanarak ilerlemesine katkıda bulunan en önemli unsurlarından biri olduğunu da ifade eden Zeybek, şunları belirtti: “Yazdıkları haberler, çektikleri fotoğraflar ve görüntüler ile bölge, ülke ve dünya gündemini belirlemede büyük rol oynayan, yaşanan her gelişmeden bizleri haberdar eden gazetecilerin, bu anlamda toplumun doğru bilgilendirilmesi sorumluluğu bulunmaktadır. Demokratik hak ve özgürlükler çerçevesinde basının bu hizmeti her türlü takdirin üstündedir. Demokrasilerde vazgeçilmez bir unsur olarak görülen basınımız daha gelişmiş bir Afyonkarahisar’ın geleceğinin şekillenmesinde ilkeli ve tarafsız bir şekilde çalışarak halkın haber alma hakkını sağlayan ve toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna yansıtma görevini insan haklarına saygılı ve düzeyli bir habercilik anlayışı içerisinde gerçekleştirmektedir. Öte yandan Afyonkarahisar’ımızın değerli basın camiası biz siyasilerin mesajlarının kamuoyuna iletilmesinde de objektif habercilik anlayışı içinde bir köprü vazifesi görmektedir. Bu vesile ile basın yayın organları içerisinde çalışan muhabirinden, kameramanına, sayfa sekreterinden, köşe yazarına ve matbaa çalışanına kadar çalışan tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, meslek hayatlarında başarılar dilerim.”
İNSAN HAKLARI
MÜCADELESİ VERİYORLAR
CHP Afyonkarahisar il Başkanı Yalçın Görgöz de Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir masj yayınladı. Görgöz mesajında, “Basınımızın her kademesinde çalışan değerli basın emekçilerimiz; görevinizi yaparken, onurlu, erdemli ve meslek etiğini gözeterek yaptığınız insan hakları mücadeleniz nedeniyle, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü ve sizleri yürekten kutluyorum. Başta İzmir Milletvekilimiz Mustafa Balbay olmak üzere, tutuklu gazetecilerin yaşadıkları hukuksuzluğun sona ermesini beklerken; ülkemizin aydınlanmasına yaptıkları katkı nedeniyle en derin şükranlarımı sunarım” dedi.
TÜRK BASINI İLERLİYOR
Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Ali Fuat Gölbaşı ise yayınladığı mesajında demokrasinin temel unsurlarından olan yazılı ve görsel basın mensuplarının, insanlara haber ve bilgi akışı sağlamada zor biri görevi üstlendiğini ve yeri geldiğinde fiziksel ve duygusal olarak çok zor şartlar altında çalışmak zorunda kaldıklarını belirterek, sadece geçimini sağlamak için değil, yaptığı işin manevi boyutlarını da gözeterek her ortamda canı pahasına mücadele veren basın mensuplarının en doğru haberi halkımıza ulaştırmak için verdikleri emek ve çaba takdire şayan olduğunu söyledi.
Gölbaşı görüşlerini şöyle ifade etti: “Demokrasinin ilerlemesinde, demokratik, açık bir toplumu yaşatan en önemli unsurlardan biri de özgür ve tarafsız basının varlığıdır. Türk basını, önemli ilerlemeler göstermiş, ülkemizin bugün geldiği seviyeye ulaşmasına da değerli katkılarda bulunmuştur. Şüphesiz basınımızın gösterdiği gelişmede en önemli pay, basın çalışanlarına aittir. Basın çalışanları, mesleklerinin gereğini yerine getirmek için fedakârca görev yapmaktadır. Basın çalışanlarının haklarının korunması, sorunlarının çözülmesi, hak ettikleri hayat standartlarına kavuşmaları, onların görevlerini daha iyi yapmalarını sağlayacaktır.
AKSAKLIKLAR DEMOKRASİ
GELİŞTİKÇE ÇÖZÜLECEK
Gazetecilerimizin katkılarının yalnız basın sektörümüzü değil demokrasimizi ve dolayısıyla ülkemizi geliştireceği de unutulmamalıdır. Toplumun sağlıklı haber alabilmesi ve olaylara farklı açılardan bakabilmesi için basın özgürlüğünün ve ifade hürriyetinin korunması şarttır. Bugün ülkemizde her türlü fikir özgürce tartışılmakta ve basınımız herkesin düşüncesinin kamuoyuna aktarılması konusunda önemli görev yapmaktadır. Basın özgürlüğü ve ifade hürriyeti kapsamında yaşanan bazı aksaklıklar da hiç şüphesiz ki demokrasimiz geliştikçe ortadan kalkacaktır.
Basınımız, görevini yaparken hukukun evrensel standartlarından sapmamalı, kişi haklarına saygıyı asla ihmal etmemelidir. Doğru haber verme, tarafsızlık, özel hayata saygı, basın ve basın çalışanları için yol gösterici değerler olmalıdır. Türk basınının bu ilkeleri her zaman üstün tutacağına inanıyorum. Değerli basın çalışanlarının Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyor, görevlerini yaparken hayatlarını kaybeden basın çalışanlarını rahmetle anıyor, tüm basın çalışanlarına sevgi ve selamlarımı iletiyorum”
ÖZGÜRLÜK ANAYASA KAYNAKLI
Basın İlan Kurumu Afyonkarahisar Şube Müdürü Burak Orhan da gazetecilik çok fedakârlık ve emek isteyen bir kamu görevi olduğuna dikkat çekti. Bu görevi başarılı bir şekilde yapan gazetecilerin ülkemizin başta demokratik gelişimi olmak üzere birçok alanda gelişmesine katkı sağladığına değinen BİK Müdürü Burak Orhan, “Anayasamızda, basının hür olduğu ve sansür edilemeyeceği vurgulanarak, basın özgürlüğü anayasal güvence altına alınmıştır” dedi
TEKNOLOJİ İLE BİRLİKTE GELİŞİYOR
Bundan 30 sene önce sadece yazılı medyanın ve devlet televizyonu ve radyosunun bulunduğu bu alanda, günümüzde görsel medya, internet medyası da önemli bir güç haline geldiğine dikkat çeken BİK Müdürü Orhan mesajında şunları söyledi:“Medyanın farklı alanlarda büyümesi gelişmesi, çalışan gazeteciler için sevindirici bir durumdur. Teknolojinin gelişmesiyle kendisini yenileyen, çağa uyduran basın emekçilerinin önemi ve değeri her geçen gün daha da artmaktadır.
AFYONLULAR YEREL
BASINA DESTEK OLMALI
Afyonkarahisar ilimiz, bulunduğu coğrafi konumu itibariyle, doğal-kültürel zenginlikleriyle, sucuğuyla, mermeriyle, termal turizmiyle bir marka şehir olma yolunda hızla ilerlemektedir. Marka şehir olma konusunda büyük adımlar atılırken, markalaşmış yerel medya da büyük önem taşımaktadır. Yerel medya ne kadar güçlenirse, bu yolda Afyonkarahisar o kadar ileriye gitme şansı bulacaktır. Bundan 39 yıl önce Kıbrıs Barış Harekâtına gazeteci olarak katılan tek yerel gazeteci merhum İbrahim Küçükkurt’un o günkü heyecanı markalaşmış medyanın nasıl olması gerektiği konusunda somut örnektir. Markalaşma konusunda yerel dinamiklere ve vatandaşlarımıza da önemli görevler düşmektedir. Başta ilimizde yerel gazete okuma alışkanlığının arttırılması gerekmektedir. Vatandaşlarımız gazete satış noktalarına ulusal gazete almak için her gittiğinde, bir de yerel gazete almalıdır. Basın İlan Kurumu olarak basın emekçilerimizin her zaman yanınızda olduk ve olmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm basın mensuplarımızın “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü” kutlarım”
HEDEF İLKELİ VE TARAFSIZ HABER
Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Adnan Şenel gazeteciliğin en güzel meslekler arasında yer almasına karşın zor şartlar altında yapılan bir meslek olduğunu belirterek, “Gazetecinin en büyük hedefi, ilkeli ve tarafsız bir haberciliktir” dedi. Gece-gündüz demeden vatandaşa haber hizmeti veren gazetecileri kutlayan Şenel, “Yerel gazetecilerimizi bu başarılarından dolayı kutluyoruz. Pek çok mesleki sorunlarının da bir an önce çözüme kavuşturulmasını diliyoruz. Bizlere bazen sevinerek ve bazen de üzülerek okumak zorunda kaldığımız tüm haberleri ulaştıran değerli basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü candan kutluyor, mesleki faaliyetleri sırasında yaşamını yitiren tüm gazetecilerimizi de rahmetle anıyorum.” dedi.
ŞARTLAR İYİLEŞTİRİLMELİ
Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Elibol’un mesajı şöyle; “Gazetecilik zor şartlarda yapılan ve fedakarlık isteyen önemli bir meslektir. Günün her saatinde kamuoyunu aydınlatmak ve bilgilendirmek için haber peşinde koşan gazetecilerimiz ayrıca halkımızın istek ve beklentilerini yansıtarak önemli bir kamu görevini ifa etmektedirler. Demokrasimizin vazgeçilmez unsurlarından biri olan gazetecilerimizin çalışma şartları üstlendikleri sorumlulukların önemi derecesinde iyileştirilmelidir. Doğru haber verme, özel hayata saygı, tarafsız yayın yapma, kamunun ve bireylerin hakkını gözetme gibi basın meslek ilkelerine bağlı dürüst gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”dedi.
HİZMET ETMEK İÇİN ÇALIŞIYORLAR
MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı basın mensuplarının ülkemizin her karış toprağında, gerek yerelde gerekse ulusal anlamda toplumun doğru bilgilendirilmesi için çalışmakta olduklarını kaydetti. Mesleki olarak yaşadıkları tüm zorluklara rağmen, doğrunun peşinde gitmekten ve vatandaşların doğru bir şekilde haberlere ulaşmasını sağlamaktan vazgeçmeden, tüm özverileriyle çalışmakta olduklarını belirten Yağcı, “Bizler de değerli basın mensuplarımızla karşılıklı anlayış ve saygı çerçevesi içinde her zaman aynı yolda yürüyerek, İlimize hizmet etme çabası içindeyiz. Bu yolda bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen siz değerli basın mensubu arkadaşlarımıza da teşekkürü bir borç biliriz” dedi.
HAK ETTİKLERİ
STANDARTLARA KAVUŞSUNLAR
Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ayhan Erenoğlu da 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü unutmaya isimler arasında yer buldu. Gazetecinin asıl ve ücretli işi, yazılı veya görsel-işitsel kitle iletişim araçlarına güncel olayları ve haberleri yazı veya resimle toplayan, veren, yorumlayan kişi olduğunu belirten Erenoğlu, “Gazetecilik mesleği zor koşullar altında, mesai mevhumu olmadan yapılan bir iştir. Hayatın her alanındaki tüm gelişmeleri doğru, tarafsız ve ilkeli bir şekilde halka aktaran aynı zamanda toplumun sesi, gözü, kulağı ve vicdanı olan gazetecilerin hepimizin hayatında rolü ve katkısı büyüktür” dedi. Erenoğlu sözlerini şöyle tamamladı: “Özellikle yönetimlerin ve kurumların yaptıkları ve sundukları hizmetin kamuoyuna doğru aktarılması ve paylaşılması basın çalışanlarının emeği ile mümkündür. Sektörler başarıya ulaşmışsa bu başarının oluşmasında ve yansımasında mutlaka basın çalışanlarının katkısı büyüktür. Şimdiye kadar sağladıkları bu katkıların, bundan sonra da aynı duyarlılıkla devam edeceğine inanmaktayım. İlimizde görev yapan değerli gazeteci arkadaşlarımızın bu anlamlı günlerini kutluyorum. Bize ve halkımıza verdikleri emekten dolayı teşekkür ediyor hak ettikleri hayat standartlarına kavuşmalarını diliyorum.(Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti