Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gül anneler bir yuva daha kurdu

Bu haberin fotoğrafı yok
Gül anneler bir yuva daha kurdu

Gül Anneler Derneği tarafından yurt sakini genç bir çiftin düğünü yapıldı. Bu yılın üçüncü toplamda ise 31. düğünü gerçekleştirdiklerini belirten Dernek Başkanı Halise Saygı, Mayıs ayında da bir düğün organize edeceklerini müjdeledi

Gül Anneler Derneği Başkanı Halise Saygı, yetiştirme yurdunda hayata hazırlanan gençleri evlendirmede öncelikli davrandıklarını söyledi. Dernek üyesi hanımların Fevzi Çakmak Yetiştirme Yurdu’nda gönüllü anne olduklarını kaydeden Saygı şöyle konuştu: “Gökhan ve Tülay’ın küçüklüğünü, nasıl büyüdüklerini biliyoruz. Bugün evlatlarımızın düğünlerini yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Evlatlarımızın düğünleri kapsamında bir evin ihtiyacı olan eşya ve çeyizi temin ediyoruz. Bir eve ne lazımsa kendi evlerimizden daha fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Bizlere katkı veren herkese bu vesile ile teşekkür ediyorum. Allah razı olsun Afyonlularımız çok duyarlılar. Herkes eksik tamamlama noktasında üzerine düşeni yaptı. Çocuklarıma mutluluk diliyorum.”
BALKANLIOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ
Yasin Düğün Salonunda gerçekleşen düğün töreninde, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nun eşi Bayan Esma Balkanlıoğlu, Sosyal Politikalar İl Müdürü Osman Çizmeci, Yetiştirme Yurtlarının Müdürleri, Yurt Öğretmenleri ve arkadaşları genç çifti mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar.
Gül Anneler Derneği tarafından evlendirilen gençlerin düğün töreninde, gençler gönüllerince eğlenirlerken. Bayan Esma Balkanlıoğlu, genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyerek, genç çiftin bir yuva kurmasına destekçi olan Gül Anneler Derneği’nin başkan ve üyelerine teşekkür etti. Halk oyunları gösterilerinin yapıldığı düğün töreninde Bayan Balkanlıoğlu, düğüne katılan diğer gençlerle de bir süre sohbet etti. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti