Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Teşkilat kampanyaya sahip çıktı: Kan bağışı “Emniyet”te

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Ali Temiz ve emniyet personeli “Kan Ver Afyon” kampanyasına destek verdi

 

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Türkiye Afyonkarahisarlılar Platformu (TAP) tarafından Afyon Eğitim Vakfı (AEV) eşgüdümünde başlatılan, Afyonkarahisar Valiliği ve Afyonkarahisar Belediyesi ile Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı (CİB) Afyonkarahisar Bölge Müdürlüğü tarafından himaye edilen “Kan Ver Afyon” kampanyasına destek verdi.
İl Emniyet Müdürü Ali Temiz, müdür yardımcıları ve şube müdürleri ile emniyet personeli, emniyet müdürlüğünün arka bahçesine gelen Türk Kızılay Kan Bağış Merkezi’ne ait otobüste kan bağışında bulundular.
“HEM SAĞLIK İÇİN HEM KAN STOKLARI İÇİN KAN VERİN”
Personelinin hiçbir zorlamaya, talimata gerek kalmadan kan bağışı için koşarak geldiğini söyleyen İl Emniyet Müdürü Ali Temiz, “Afyonkarahisar Valiliğimizin koordinesinde, gerçekleştirilen ‘Kan Ver Afyon’ kampanyasına destek vermek istedik. Bilindiği üzere pandemiden kaynaklı Türk Kızılay’ının kan stoklarında azalma oldu. Tüm emniyet mensubu arkadaşlarımızda hiçbir talimat ve zorunluluk olmamasına rağmen kan bağışı için koşarak geldiler. Pandemi sürecinde sağlık personelimizin özverili çalışmalarını taçlandırmak için emniyet müdürlüğümüze bağlı tüm ekiplerimiz 24 saat boyunca denetim ve filyasyon çalışması yapıyor. AEV Genel Sektereti Murat Bey’e Afyonkarahisar’ın bu kampanyada rekor kıracağını söylemiştik. Emniyet teşkilatı olarak Afyonkarahisar’lı vatandaşlarımıza kampanyaya destek vermeleri için çağrıda bulunuyoruz. Tüm vatandaşlarımızdan hem sağlıkları için hem de kan stoklarının artması için kan vermelerini rica ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
>> Kocatepe Haber Merkezi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti