Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Ülkemi ve esnafımız için çalışacağız”

İYİ Parti heyetinin ziyaretinde

İYİ Parti heyetinin ziyaretinde konuşan ESOB Başkanı Cengiz Üstün, seçimden sonra siyasi kimliklerini bir tarafa bıraktıklarını belirtti.
“Bu birlik siyasi bir birlik değildir. Biz tüm kesimleri temsil eden bir kuruluşuz. Ülkemiz ve esnafımız için canla başla çalışacağız” dedi

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve beraberindekiler Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Cengiz Üstün ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyarette ESOB Başkanı Cengiz Üstün’ün yanı sıra Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Gündoğdu, Dinar Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Veysel Topçu, Dinar Ziraat Odası Başkanı Cengiz Güçlü, Dinar Pancar Ekicileri Kooperatifi Müdürü Yüksel Arslan hazır bulundular.
Muhammet Mısırlıoğlu, ESOB Başkanı Cengiz Üstün ve yönetim kurulu üyelerine seçildikleri görevde başarılar diledi. Mısırlıoğlu, “Yeni görevinizde başarılar dilerim. Ülke ekonomisinin zor günler içersinde olduğu bir dönemde seçimleri kazanarak göreve geldiniz. Bu dönemde esnafımızın dertlerine derman olmak için canla başla çalışacağınıza eminim. Allah yardımcınız olsun.” ifadelerini kullandı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ESOB Başkanı Cengiz Üstün şöyle konuştu: “Biz yönetim kurulu üyelerimizle birlikte seçimden sonra siyasi kimliğimizi bir tarafa bıraktık. Bu birlik siyasi bir birlik değildir. Biz tüm kesimleri temsil eden bir kuruluşuz. Ülkemiz ve esnafımız için canla başla çalışacağız. Ziyaretiniz için teşekkür ederim.”
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti