Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Güner’den 12 DABO’ya ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Güner'den 12 DABO'ya ziyaret

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Afyon 12 Dev Adam Basketbol Okulu’nu (DABO) ziyaret etti

Hafta sonu idmanı yapan 12 DABO öğrencileri rutin idmanlarını yaparken Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner ziyarette bulundu. Önce öğrencilerle sohbet eden Vali Güner, öğrencilere sporun faydalarından bahsetti. Spor yapan çocukların gelişime daha çabuk ulaştığının altını çizen Vali Güner, spor yaparken de kötü alışkanlıklardan uzak durduklarını aktardı. Sporu sürekli olarak sürdürenlerin daha çok başarılı olduğunu belirten Güner, sporun insan hayatında büyük öneme sahip olduğunu söyledi.
Öğrencilerle sohbetini tamamlayan Vali Güner velilerin yanına geçerek onlarla da sohbet etti. Bu sırada öğrenciler de idmana başladı. Velilerle konuşurken, velilerin sporculara destek vermelerinin büyük önemi olduğunu aktaran Güner, öğrencilerin spora devam etmelerini ve destekleyici olmanın da önemli olduğunu söyledi.
Vali Güner idman sonrasında 12 DABO Antrenörü Feyzullah Demirkale ile görüştü. Antrenör ve yardımcılarını tebrik eden Vali Güner, bu çalışmanın çocuklara ve Afyonkarahisar’a büyük hizmet olduğunu söyledi. Bu şekilde spora yönelik çalışmalara destek vereceğini söyleyen Güner son olarak da öğrenciler ve velileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti