Hain Darbe Girişimi'nin 10'ncu Yılında Şehitlerimiz Unutulmadı
Afyonkarahisar Valisi Dr. Naci Aktaş ve protokol üyeleri, 15 Temmuz Hain Darbe Girişimi'nin 10'uncu yıldönümünde Afyonkarahisar Hava Şehitliği'ni ziyaret ederek, tüm şehitlerimiz için dua etti
15 Temmuz Hain Darbe Girişimi’nin 10’uncu yıldönümü dolayısıyla Afyonkarahisar Hava Şehitliği7nde tören düzenlendi. Afyonkarahisar Valiliği’nden yapılan açıklamada “Milletimizin üzerine bombalar yağarken vatanından vazgeçmediği, ezanına, bayrağına, devletine ve geleceğine canı pahasına sahip çıktığı büyük bir direnişin adıdır 15Temmuz. Millet olma bilincimizin yeniden yeşerdiği, demokrasimizin daha da güçlendiği, şanlı destanın 10. yıl dönümünde aziz Şehitlerimiz unutulmadı” denildi.
Açıklamada “İrade Bizim, Zafer Bizim sloganıyla gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında Valimiz Dr. Naci Aktaş ve il protokolünün katılımıyla Kocatepe Asri Mezarlığında bulunan Afyonkarahisar Hava Şehitliği ve Polis Şehitliği ziyaret edilerek, şehitlerimizin kabirlerine karanfiller bırakıldı, dualar edildi.
Ruhları şad, mekanları cennet olsun” ifadelerine yer verildi.
Bakmadan Geçme


