Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hascan’la iki yıl daha – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Voleybol Efeler Ligi’ndeki
Hascan’la iki yıl daha

Türkiye Voleybol Efeler Ligi’ndeki mücadelesini Baraj Etabı ile tamamlayan Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı gelecek sezon hazırlıklarına başladı. Afyon Belediye, iç transferde, Kaptanlık ve Sportif Menajerlik görevini yürüten Burak Hascan’la iki yıllık daha anlaştı. İç transferde bazı oyuncularla da görüşmede olan Afyon Belediye, dış transferde de hareketli günler yaşıyor.
Hascan Afyon Belediye’nin Efeler Ligi’ne terfi yılda 1. Lig’de, geride kalan sezonda da Efeler Ligi’nde formasını terletmişti. Afyon Belediye’de görevini başarıyla sürdüren Kaptan Hascan iki yıl daha sözleşmesini uzattı.
Yeni sezonla ilgili çalışmaların başladığını anlatan Afyon Belediye Yüntaş Voleybol Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Kınay, “Yeni sezon hazırlıklarına kısa bir süre önce başladık. İç transferde kaptanımız Burak’la anlaşma sağladık. İki yıl daha Burak’la birlikte çalışacağız. İç transferde de görüşme yapıyoruz. Dış transferde ise kulüp bütçemize uygun, bizi başarıya götürebilecek ve karakter sahibi oyuncu arayışına başladık. İnşallah gelecek sezon için başarılı ve güzel bir kadro kurmak istiyoruz” dedi. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti