Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hasel, kitabını Özdilek Çocuk Kulübü’nde imzaladı

Drama Öğretmeni Yazar Utku

Drama Öğretmeni Yazar Utku Hasel, “Bir Boyalı Kuş Turuncu” adlı kitabını Özdilek Çocuk Kulubü’nde düzenlenen imza gününde imzaladı

 

Utku Hasel’in imza günü dün öğleden sonra Uydukent’te Özdilek Çocuk Kulubü’nde düzenlendi. Hasel, imza günü programı öncesinde Özdilek Çocuk Kulübü ve Mustafa Özdilek Gündüz Bakımevi’nde incelemelerde bulundu.
İmza Günü öncesi Kocatepe Gazetesi muhabirine bilgi veren Utku Hasel şöyle konuştu: “Afyonkarahisar’da Bir Boyalı Kuş Turuncu adlı kitabımı imzalamaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Öncelikle Özdilek ailesine davetleri nedeniyle teşekkür ediyorum. İzmir’den seve seve geldim. Özdilek Çocuk Kulübünde ve Mustafa Özdilek Gündüz Bakımevi’nde muhteşem bir manzara ile karşılaştım. Açıkçası şaşırdım çünkü her şeyin çok ince elenip sık dokunduğunu gördüm. İçeride ki düzenden, eğitmenlerin özenle seçilmesinden tüm her şeyin çok güzel ve kaliteli olduğunu gördüm. Böyle kültürel bir kurumla herkesin tanışmasını tavsiye ediyorum. Bir Boyalı Kuş Turuncu benim ilk kitabım. Bu nedenle ayrı bir heyecana sahibim. Bu 2017 yılından beri çalıştığımız bu bir projeydi. Nisan ayında ikinci kitabımız geliyor. Mayıs ayı gibi diğer kitaplarımız da gelecek. Zaman içerisinde çocukluğumuzda başımızdan geçen serüvenleri, karşılaştığımız bir sürü sorunu kitaplaştırdık. Turuncu Kuş bize kim olduğumuza dair güzel bir anı veriyor. Hepimizin küçüklüğünde olan şey yani herkesin bir başkasına benzemeye çalışmasını kitabımızda ele aldık. Sonunda ayna karşısında kendimizi fark edebildik. Turuncu Kuş’ta öyle bir kitaptır. Turuncu bir sürü kişiye benzemeye çalıştıktan sonra sonunda sadece kendisinin olduğunun farkına vardığını anlatıyor.”
>> Burcu AYDIN’ın Özel Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti