Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hizmet vatandaşın ayağına gidiyor

Bu haberin fotoğrafı yok

Afyonkarahisar Belediyesi, Belediye hizmetlerini vatandaşın ayağına götürdü

 

Test aşamasından geçen Beyaz Masa İletişim ve Mobil Vezne Aracı, pazaryerlerinde hizmet vermeye başladı. Afyonkarahisar Belediyesi Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından hazırlanan mobil araç, vatandaşların hem istek ve şikayetlerini topluyor, hem de Belediye’ye bağlı tüm tahsilat işlemlerini Belediye’ye gelmeden yapabilmelerini sağlıyor.
İLK HİZMET SAHİPATA PAZARYERİNDE VERİLDİ
Tahsilat işlemlerinin yanı sıra, ön ödemeli su sayaç kartı yüklemesinin de gerçekleştirildiği araçtan, ödemeler nakit ya da kredi kartı ile yapılabiliyor. Mahallelerin en yoğun olduğu yerlerde hizmet verecek Beyaz Masa İletişim ve Mobil Vezne Aracı, ilk hizmetini Sahipata Pazaryerinde vermeye başladı.
Bu uygulamayla birlikte hizmeti vatandaşların ayağına getirdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Ulaşım, zaman, sağlık gibi problemlerden dolayı belediye hizmet binasına gelemeyen hemşehrilerimiz için Beyaz Masa İletişim ve Mobil Vezne Aracını hemşehilerimizin hizmetine aldık. Bu uygulamamız sayesinde vatandaşlarımız dilek, şikayet ve temennilerini anında ekiplerimize bildirebiliyor.” diye konuştu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti