Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Hocalar İçin Nusret Kaya Bir Şanstır”

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu Hocalar İlçesinde yapılan Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuştu. Mısırlıoğlu, “Hocalar İlçemiz için Belediye Başkan Adayımız Nusret Kaya bir şanstır.” dedi.

İYİ Parti İl Başkanı

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı koordinesinde Hocalar İlçesinde Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışı yapıldı. Açılışa; İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, Hocalar İlçe Başkanı Nihat Sarı, Hocalar İYİ Parti Belediye Başkan adayı Nusret Kaya ve çok sayıda partili katıldı.

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Nusret Kaya’nın Hocalar için bir dönüm noktası olacağını kaydetti. Mısırlıoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Hocalar’da Nusret Kaya dönemi, ilçenin tüm ihtiyaçlarına karşılık verileceği, eksikliklerinin giderileceği bir dönem olacak. Halkımızın teveccühü ile inşallah merkezimiz ve ilçelerimizde büyük bir zaferle seçim yarışını sonlandıracağız. Ben Hocalar halkında da bu anlamda güveniyorum. Kendileri için en İYİ’si Nusret Kaya diyorum. Seçim Koordinasyon Merkezimizin hayırlara vesile olmasını diliyor, adayımıza başarılar diliyorum.”

“Hocalar İçin Nusret Kaya Bir Şanstır”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti