Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hutbe Okuma Yarışması düzenlendi – Kocatepe Gazetesi

Anadolu İmam Hatip Lisesi
Hutbe Okuma Yarışması düzenlendi

Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri arasında “Genç Hatipler Minberde” Hutbe Okuma Yarışması İl Finali, Emirdağ Anadolu İmam Hatip Lisesi koordinesinde gerçekleştirildi.
Yarışmanın açılışında konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, “Anadolu İmam Hatip Liseleri bu yarışmalar ve gerek okul içindeki gerekse okul dışındaki faaliyetleri aracılığıyla geleceğimizin en kaliteli imam ve hatiplerini yetiştirecektir. Bu tür etkinliklerin hem çocuklarımızın sosyal ve bireysel gelişmelerini sağlamak hem de onları mesleklerine hazırlamak adına çok faydalı olacağına inanıyorum. Bu okullarımızın toplum açısından görevi büyüktür” dedi.
Emirdağ Merkez Çarşı Camii’nde gerçekleştirilen yarışmaya, il merkezi ve ilçelerde bulunan Anadolu İmam Hatip Liseleri’nden 10 okul katıldı. Yarışmada, Bolvadin Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Bayram Karakulak birinci olurken, Afyonkarahisar Merkez Anadolu İmam Lisesi öğrencisi Ahmet Muhammet Dede ikinci ve İscehisar Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Ali Obuz üçüncü oldu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti