Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İGM’de yeni yılın ilk toplantısı 7 Ocak’ta

Bu haberin fotoğrafı yok
İGM'de yeni yılın ilk toplantısı 7 Ocak'ta

İGM 2013 yılı Ocak ayı toplantılarının ilk birleşimi 7 Ocak Pazartesi günü başlayacak. Bu toplantı aynı zamanda yılın ilk toplantısı olacak

SYDV’YE ÜYE SEÇİLECEK
İGM Başkanı Salih Sel’in başkanlığında yapılacak olan toplantıda ilk olarak Kızılören köyünün 3194 sayılı İmar Kanununun 27. maddesi hükmüne istinaden Köy Yerleşik Alanının yeniden tespit edilmesi konusu ele alınacak. 2013 yılı 1 (a) Grubu Maden İşletme Ruhsat sürelerinin uzatılıp uzatılmaması için, İl Encümenine yetki verilmesi konusunun görüşülecek. İl Özel İdaresinin de üyesi olduğu Afyonkarahisar Atıksu Arıtma Tesisi Kurma ve İşletme Birliğinin tüzüğündeki, atıksu bertaraf bedeli ile ilgili alınan kararların tekrar gözden geçirilmesi konusu gündem maddeleri arasında yer alıyor. 5302 Sayılı İl Özel İdare Kanununun 10. maddesine göre; İlçelerdeki Vakıf Mütevelli Heyetinde görev almak üzere, hayırsever vatandaşlardan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına temsilcilerinin seçilmesi konusu ele alınacak.
YENİ KADRO İHDASI GÜNDEMDE
Halk Eğitim Merkezi ile Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü’nün merkezi finans ve ihale birimi tarafından finanse edilen “Demokratik Vatandaşlık ve İnsan Hakları Eğitimi” hibe programı için hazırlanan proje konusu görüşülecek. Genel İdare Hizmetleri Sınıfında bulunan 1. derece 1 adet Müdür kadrosunun kaldırılarak yerine Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü kadrosunun ihdası, konusu değerlendirilecek. Sandıklı ilçesinde bulunan İl Özel İdaresine ait Çakır mahallesi şehiraltı mevkiindeki bodrumlu kargir 4 katlı bina ile ahşap selektör binasının, kamu yararı adına kullanılmak üzere satılması konusu görüşülecek.
İŞYERİ TAKASI GÖRÜŞÜLECEK
Evciler ilçesinde bulunan mülkiyeti İl Özel İdaresine ait Özel İdare İş Merkezinin 3. Kat 305 nolu ve 75 metrekareli alanlı Çok Amaçlı Salonun hizmet odası olarak kullanılmak üzere, Evciler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığına tahsisi konusundaki, komisyon raporları karara bağlanacak. Belediye mülkiyetindeki 110 Pafta 731 ada, 6 parseldeki 3.600 metrekare alanlı arsa ile Karaman İş Merkezindeki işyerlerinin takası konusundaki, komisyon raporları karara bağlanacak. İlçelerdeki yoksul ailelerin üretici faaliyetlerine, girişimlerine yardımcı olmak amacıyla mikro kredi verilmesinin planlandığından dolayı, mikro kredi çalışmalarında kullanılmak üzere ödenek ayrılması konusundaki, komisyon raporları oylanacak. 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanunu’nun 17’nci maddesi uyarınca Denetim Komisyonu kurulacak.
MEM ÇALIŞMALARI ANLATILACAK
Merkeze bağlı Akçin öyü ile OSB arasındaki yolun bakım ve onarımının yapılması konusundaki, komisyon raporu karara bağlanacak. Bolvadin ilçesine bağlı Derekarabağ köyü ile Sultandağı ilçesi Üçkuyu beldesi arasındaki yolun bakım ve onarımının yapılması konusundaki, komisyon raporu karara bağlanacak. İl ‘Milli Eğitim Müdürlüğünün yapmış olduğu çalışmalar hakkında, meclis üyelerine bilgi verilecek. İhtisas komisyonlarından gelecek olan raporlar görüşülecek. İGM üyelerinin başkanlığa sunacağı önergeler görüşülecek. Şubat ayı meclis toplantı gün ve saati belirlenecek. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti