Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İktidar da muhalefet de baskı kuruyor

Bu haberin fotoğrafı yok
İktidar da muhalefet de baskı kuruyor

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, iktidar ve muhalefet partilerinin Dernek üzerinde etkili olmak istediğini söyledi

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, dernek binasında basın toplantısı düzenledi. Kumartaşlı, Dernek’in Isparta Şubesi’nin ev sahipliğinde Genel Merkez yetkilileri ile Isparta, Manisa, Konya, Afyonkarahisar, Erzurum, Osmaniye, Sakarya, İzmir, Karabük, Eskişehir, Antalya ve Denizli şubelerinin katılımıyla bir toplantı yaptıklarını söyledi. Kumartaşlı, toplantıda bir çok konunun ele alındığını belirterek “Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sayın Fatma Şahin, Milletvekilleri ile iki kez görüşme yapılmıştır. Bu görüşmelerde camiamızın sorunları görüşülmüş; nasıl giderilebilir, kanunlar doğru ve tüm kesimleri mutlu edecek şekilde nasıl çıkabilir diye çalışmalar yapılmaktadır. Bu kapsamda son toplantımızı şube başkanları olarak Genel başkanımızın başkanlığında Isparta’da yapılmış toplantıda Derneğimizin yaşadığı sorunlar üyelerimizin yaşadığı sorunlar çok yönlü olarak ele alınmış, öz eleştiriler de yapılmıştır. Sonuç olarak ortada çok büyük bir bilgi kirliliği eksikliği olduğu, her kesin her duyduğunu gerçek sandığı, kanunlarla alabileceğimiz hakları camiamızdan bir grubun istemediği, Devlet içindeki dışarıdan bir grubun da kanun maddelerinin kısıtlanmasını, kanunların çıkartılmasını istemediği çok net bir şekilde anlaşılmaktadır” dedi.
“Herkesle görüş
alışverişinde bulunduk”
Dernek üyeleri içinde bazı partilerin görüşlerini dernek adına savunan kişilerin varlığından bahseden Kumartaşlı, iktidar ve muhalefet partilerini de eleştirdi. Kumartaşlı, “Dış dinamikler dediğimiz çevresel kitleler siyasi partiler ana muhalefet ve muhalefet partileri bizleri istedikleri gibi yönlendirmek istemektedirler hükümete karşı propaganda ve koşulsuz bir muhalefet yapmamızı istemektedir. Hükümet de mutlak itaat etmemizi istemekte bu konu da çok yoğun bir baskı kurulmaya çalışılmaktadırlar. Son derece kararlı ve ortada durmamız sonrasında siyasi partiler ile eşit mesafede dernek genel merkezi ve şubeler olarak görüşmeler yaptık, yeri geldi hükümeti eleştirdik, yeri geldi diğer partileri eleştirdik, yeri geldi görüştük fikir alışverişinde bulunduk” diye konuştu. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti